Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Keresgéltem és rátaláltam ERRE az oldalra! Az ott szereplő Arduino - Loops alkalmazásai között lesz a számomra megfelelő kód! Ezzel fogok kísérletezni.
" Ez így ebben a sorrendben garantált futásidejű hiba " Ebben szinte biztos voltam, mert -mint írtam is korábban- megközelítőleg 30éve nem használtam már ezeket az utasításokat!
Az általános iskola 7.osztályába jártam, amikor indítottak (a többi másik mellé) egy számítógépes szakkört. Ott meg lehetett ismerni ezeket az akkor még újnak számító masinákat! A Megyeszékhely egyik iskolája volt az enyém, de így sem volt több masina, mint 5 gép. Az oktatónál volt az akkor legkomolyabb masina: Commodore C16
A többi masina: ZX Spektrum, TVC, és a fóliaérintős Primo. Programok betöltésére - mentésére a magnókazettás megoldás volt csak elérhető. Ne felejtsük el, hogy a '80-évek közepén jártunk! ...szerény lehetőségeink voltak, mert piszok drágák voltak akkor ezek a gépek, de szerettük, mert jókat lehetett szórakozni velük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az általános iskola 7.osztályába jártam, amikor indítottak (a többi másik mellé) egy számítógépes szakkört. Ott meg lehetett ismerni ezeket az akkor még újnak számító masinákat! A Megyeszékhely egyik iskolája volt az enyém, de így sem volt több masina, mint 5 gép. Az oktatónál volt az akkor legkomolyabb masina: Commodore C16
ekkold