Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Ahol elrontottad az az, hogy a Graetz is ejt, ha nem Schottky nem is keveset ugye normál dióda 0.6-0.7Vx2 (tehát másfél volt környékén). Ha ez van akkor még tudod menteni a helyzetet Schottky diódákkal (0.2-0.3x2 azaz fél volt környékén fog ejteni a másfél helyett).
Ez is necces persze, nagyobb terhelésnél. -
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Ez pl. ugyanúgy 60 W-os, 9 $-ért szállítással, pár napon belül hozza a postás, az új szabályok szerint is ÁFA mentesen, mert CZ.
https://www.banggood.com/Geekcreit-AC-100-240V-to-DC-12V-5A-60W-Switching-Power-Supply-Module-Driver-Adapter-LED-Strip-Light-p-1441620.html?cur_warehouse=CZ&rmmds=search
Hozzá szabályozható DC/DC konverter pl. 11$/10 db. azaz 1.1 $ darabja.
https://www.banggood.com/10Pcs-Mini-DC-Adjustable-Power-Supply-Buck-Module-Step-Down-Module-p-999753.html?cur_warehouse=CN&rmmds=search
Én pl. ezt használom, ez 48V, 500 (!) W, 24 $.
https://www.banggood.com/500W-Switching-Power-Supply-AC-110V-240V-Regulated-To-DC-48V-10_4A-LED-Power-Supply-Driver-Adapter-Security-Monitoring-Power-Supply-p-1589483.html?cur_warehouse=CZ&rmmds=search -
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Én a trafót lecserélném (a régi toroid trafót egy készüléken le is cseréltem) valami egyéb tápra. 12V-os tápok a LED csíkok miatt elég jó áron kaphatók. Egyszerűbb esetben ezek jól használhatók, szükség esetén mehet utána 1-2 egyszerű, olcsó DC/DC konverter, amivel bármilyen feszültséget beállíthatsz. Én így használom.
Azért írom, hogy "egyszerűbb esetben", mert éppen nekem kellett egy készülékhez 48V, ezért én ehhez külön rendeltem tápot Alin.
Ott persze, már magasabb feszt is kibíró DC/DC átalakító kell, de az is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold