Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt azt írják, hogy elmegy 3db ceruzaelemről is egy ilyen led stripe, akár 3 voltról is.
Parkolás után kézi kikapcsolás helyett lehetne mélyalvásba vinni (akkus táplálás esetén), mondjuk percenként egyszer felébreszteni, hogy ott áll-e még az autó, úgysem életszerű 1 percen belül kiállni a kocsival meg vissza.
-
Sanki
addikt
Az nagyjából hogy nézne ki külső akksival?
Erre gondoltam én is, csak sajnos nincs itthon semmi akkumulátor (max 1 régebbi autós akksi, amit még nem adtam le a telepen vagy pedig 1 powerbank lenne). Főleg ebbe a home office-os munkarendbe nem is sokat megy az autó.
Jelenlegi beállításban ~250 mA-t eszik a ledszalag, de az erősséget lentebb lehet venni. Működési idő is az a fél perc lenne max, ameddig beállok a garázsba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold