- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Kéne nekem egy erősítőhöz egyedi beviteli és visszajelző szerv. Erre mennyire alkalmas az Arduino és mennyire lenne bonyolult ezt kivitelezni?
Konkrétan arról van szó, hogy a hagyományos potméteres-kapcsolós megoldásokat szeretném lecserélni. Tudjátok, hangerő, mély/magas hangszín, balance, forrásválasztás, kimenetválasztás. Semmi extra. Ezt szeretném minimum forgóenkóderes megoldással, de inkább érintés-vezérelve megoldani. És itt most nem érintőkijelzőre vagy fóliára gondolok, hanem mint mondjuk ami az egyik nagyon régi TV-n is volt, hogy csak hozzá kellett érni egy fémlaphoz és akkor a közepén levő piros led jelezte, hogy átugrott oda a csatorna. A lényeg, hogy minél könnyebben el tudjam rejteni a beviteli szerveket és a lehető legkisebb erőt igényelje a vezérlés maga. Visszajelzésnek meg mondjuk egy-egy sor LED-et gondoltam. Ha ezt meg tudnám fejelni egy távirányítóval, az maga lenne a tökély.
Mindezt a lehető legkisebb helyen. Nem tudom ez mennyire egyszerű/bonyolult így, régóta szemezgettem ezzel a platformmal meg a programozásával de soha nem jutottam oda, hogy akkor neki is vágjak, szóval 0 elméleti/gyakorlati tapasztalatom van e téren. Forrasztani tudok, LEGO-zni tudok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Napelem
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem lesz Xiaomi 16
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest