- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Szia, hogy ne szívasd magad, szerintem először próbáld ki egy soros átalakítóval és egy terminál programmal, hogy hogyan is működik. Ha kell esetleg egy jó terminál program, én írtam egyet, mindenkinek ajánlom. Innen tudjátok letölteni, a programcsomag többi részét legfeljebb nem használjátok. 8051-es sorozatú mikrokontrollerekhez Pascal és Assembler IDE, beépített szimulátorral, azaz az áramkör megépítése nélkül ki tudjátok próbálni azt, mindenféle perifériákkal.
(#2491) Flashback: A WS8212 adatlapján megtalálod a választ 4. és az 5. oldalon. Egyszerűbb, ha megnézed, mint hogy én kezdem el itt magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest