- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Szia, hogy ne szívasd magad, szerintem először próbáld ki egy soros átalakítóval és egy terminál programmal, hogy hogyan is működik. Ha kell esetleg egy jó terminál program, én írtam egyet, mindenkinek ajánlom. Innen tudjátok letölteni, a programcsomag többi részét legfeljebb nem használjátok. 8051-es sorozatú mikrokontrollerekhez Pascal és Assembler IDE, beépített szimulátorral, azaz az áramkör megépítése nélkül ki tudjátok próbálni azt, mindenféle perifériákkal.
(#2491) Flashback: A WS8212 adatlapján megtalálod a választ 4. és az 5. oldalon. Egyszerűbb, ha megnézed, mint hogy én kezdem el itt magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Autós topik
- Robotporszívók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest