Hirdetés
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
ViZion #23454 üzenetére
Köszönöm.Az elképzelés az volt valójában, hogy az elkészült tervekből szeretnék ihletet meríteni. Nem konkrétan megvalósítani akarom, hanem ha van több fajta ötlet akkor mindenhonnan összecsipegetve a jó ötelteket megvalósítom a sajátomat. Illetve legyen róla egy majdnem fotorealisztikus kép is.
Amúgy tegnap ezen a bénaságon jól eljátszottam, terveztettem vele madárházat. Elméletben jól csinált mindent, leírta hogy mik a kritériumok és mit hogyan kell megvalósítani, ezzel szemben a lerajzolt megvalósítás siralmas volt, kimaradt az itató helye, semmi sem stimmelt csak nagyjából.
Kis programkódokhoz viszonylag jól áll hozzá, de ott is a körmére kell nézni, mert hibázik. A többi dologban nem tudok igazán nyilatkozni. Assembly nyelvet még nem próbáltattam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest