- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Bevezetőnek,
semmit nem értek ehhez, 60 éves leszek, életemben nem voltam közelébe se mikrokontrollernek, se Arduinonak és 1 sort sem érek a szoftverhez, a programozáshoz vagyis tökhülye vagyok ehhez.Felmerült egy feladat amit készen nem tudok megoldani, volt erre céleszköz de megszűnt a gyártása évek óta, nem értem miért.
a neve Celllog 8
Amit tud, 7S litium-ion pakk cellaszintű figyelésooooooooooooooooopakk teljes feszültségének figyelése, ezek megjelenítése egy kis kijelzőn.
És tud cellaszintű alul és túlfeszültség elérésekor egy külső egységet kapcsolni, riasztani. Minden paramétere beállítható, [itt megnézhető mi is kéne nekem] Egész Európába 1 helyen lehet még rendelni, Görögországból és nem tudom valóban van-e nekik még készleten.Erre a feladatra kellene nekem egy Arduino valami, de azt sem tudom melyik, hol érdemes megvásárolni, milyen kijelzőt tenni hozzá, és hogyan kéne erre a célszoftvert átírni/megírni.
Alapvető elektronikai ismereteim megvannak, 40 éve hobbizok, tranzisztoron, analógon nőttem fel vagyis az egységek bekötése, tápolása stb. nem gond.
Mégegyszer, teljesen, totálisan tök vagyok ehhez, ennek tudatába kérnék kisded szintű szájbarágós tanácsokat.Megköszönnék bármilyen építő jellegű segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest