- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Bevezetőnek,
semmit nem értek ehhez, 60 éves leszek, életemben nem voltam közelébe se mikrokontrollernek, se Arduinonak és 1 sort sem érek a szoftverhez, a programozáshoz vagyis tökhülye vagyok ehhez.Felmerült egy feladat amit készen nem tudok megoldani, volt erre céleszköz de megszűnt a gyártása évek óta, nem értem miért.
a neve Celllog 8
Amit tud, 7S litium-ion pakk cellaszintű figyelésooooooooooooooooopakk teljes feszültségének figyelése, ezek megjelenítése egy kis kijelzőn.
És tud cellaszintű alul és túlfeszültség elérésekor egy külső egységet kapcsolni, riasztani. Minden paramétere beállítható, [itt megnézhető mi is kéne nekem] Egész Európába 1 helyen lehet még rendelni, Görögországból és nem tudom valóban van-e nekik még készleten.Erre a feladatra kellene nekem egy Arduino valami, de azt sem tudom melyik, hol érdemes megvásárolni, milyen kijelzőt tenni hozzá, és hogyan kéne erre a célszoftvert átírni/megírni.
Alapvető elektronikai ismereteim megvannak, 40 éve hobbizok, tranzisztoron, analógon nőttem fel vagyis az egységek bekötése, tápolása stb. nem gond.
Mégegyszer, teljesen, totálisan tök vagyok ehhez, ennek tudatába kérnék kisded szintű szájbarágós tanácsokat.Megköszönnék bármilyen építő jellegű segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged