- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Bevezetőnek,
semmit nem értek ehhez, 60 éves leszek, életemben nem voltam közelébe se mikrokontrollernek, se Arduinonak és 1 sort sem érek a szoftverhez, a programozáshoz vagyis tökhülye vagyok ehhez.Felmerült egy feladat amit készen nem tudok megoldani, volt erre céleszköz de megszűnt a gyártása évek óta, nem értem miért.
a neve Celllog 8
Amit tud, 7S litium-ion pakk cellaszintű figyelésooooooooooooooooopakk teljes feszültségének figyelése, ezek megjelenítése egy kis kijelzőn.
És tud cellaszintű alul és túlfeszültség elérésekor egy külső egységet kapcsolni, riasztani. Minden paramétere beállítható, [itt megnézhető mi is kéne nekem] Egész Európába 1 helyen lehet még rendelni, Görögországból és nem tudom valóban van-e nekik még készleten.Erre a feladatra kellene nekem egy Arduino valami, de azt sem tudom melyik, hol érdemes megvásárolni, milyen kijelzőt tenni hozzá, és hogyan kéne erre a célszoftvert átírni/megírni.
Alapvető elektronikai ismereteim megvannak, 40 éve hobbizok, tranzisztoron, analógon nőttem fel vagyis az egységek bekötése, tápolása stb. nem gond.
Mégegyszer, teljesen, totálisan tök vagyok ehhez, ennek tudatába kérnék kisded szintű szájbarágós tanácsokat.Megköszönnék bármilyen építő jellegű segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi hangfal építés
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- BMW topik
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged