Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Gondolom, ha ezt az utolsó 3 hsz-t meglátja egy Modi, agyfszt kap majd
Neharagudjatok a tripláért.Szóval megvan a hiba. Most jelenleg ott tartok, hogy sokkolt az eredmény, és a hülyeségem. Tulajdonképpen annyi volt a gixer, hogy amikor összeraktam a cuccos-t, nem "ellenőriztem" , hogy milyen is az a gyárilag felhordott paszta. Már a 2. szétszedésnél is gyanús volt, hogy úgy szétszedtem, hogy a gpura nem ragadt rá a hővezető anyag.( itt elkeseredésemben, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget)
Jött a 3. szétszedés, mondom újrapasztázom, szétszedtem, és itt már észrevettem, hogy az a gyári paszta, tulajdonképpen sértetlen (mintha hozzá sem ért volna). elkezdtem leszedni, vagyis szedtem volna, ha jött volnaÚgy rá volt száradva, hogy szabályosan tört ! Itt már sejtettem... ac mx2-t rá, hűtő vissza, vga a helyére, furmark indít, ---> sokk
(csak 5 percet ment, de már az első percben elérte a maxot. )
1 szó mint 100, jáóóó lett!Neharagudjatok, tudom...
-
triklin
tag
Nos, szétszedtem teljesen, összeraktam újra, úgynézki jó, idle 32-4 fok között ingadozik (24 fokos szobában) full load css/nfshp2/3dmark 06 alatt 58-60 fok. furmark extreme burning mód 78fok. 2db pwm-es 12cm-es venti van rajta, és azt a szintet hozza, mint a gyári hűtő 60% on. (csak persze sokkal halkabb, sőt nem is hallom a többi ventitől)
Nemtudom ezek jó értékek-e, de szerintem nagyon nem kóser.Elég sok vga coolert szereltem már fel, szóval nemhinném hogy ettől jobban összelehetne már rakni. Hát mindegy, nagyot csalódtam benne
. Talán még egy újrapasztázást kipróbálok.
Valami ötlet esetleg? vagy valaki aki 3850 en próbálta, mondhatna hőfokokat, mert abból ki tudnám deríteni, hogy mégiscsak összerakási hiba.
Nah mindegy, egyenlőre tuninggal nem is próbálkozok, nagyot csalódtam (remélem csak a saját balfszságom miatt)
(bocsi a dupla hszért, de a szerkesztési időm már lejárt ) -
triklin
tag
Sziasztok.
Ma vettem a kártyámra egy s1 rev 2-t. (hd 3850 agp-re) felszereltem, rá applikáltam 2! db 12cm es ventit. Elindítom a gépet, nézem, idle 34 fok, úú mondom fasza. toltam egy 3d markot, és felszaladt 75 fokra a gpu!!! gyorsan le is állítottam a tesztet, kb 3 mp mulva megint 30 pár fokos volt a gpu. Kérdésem mi a fene lehet a hiba? az öntapadókat le szedtem a felfogatóról, a csavarokat pedig meghúztam, (egyáltalán nem erősen, pont úgy, ahogy a gyári volt, tovább nem mertem.) fény felé fordítottam, de nem láttam át a gpu és a hűtő között szóval elvileg jól érintkezik. a teszt alatt hidegek a lamelák. Mi a fene lehet a hiba? van aki a 3850-et full passzívan használja vele...
Hozzáteszem, a gyári hűtő 65 fölé sem engedte, viszont az brutálisan hangos volt.
Próbáljam a gyárilag rátett ezüstös hűtőpasztát leszedni és próbáljam meg mx 2 vel?
Vagy csak próbáljak húzni még a csavarokon?
Valaki segítsen
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest