Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• triklin

tag

Gondolom, ha ezt az utolsó 3 hsz-t meglátja egy Modi, agyfszt kap majd :DDD
    Neharagudjatok a tripláért.

Szóval megvan a hiba. Most jelenleg ott tartok, hogy sokkolt az eredmény, és a hülyeségem. Tulajdonképpen annyi volt a gixer, hogy amikor összeraktam a cuccos-t, nem "ellenőriztem" , hogy milyen is az a gyárilag felhordott paszta. Már a 2. szétszedésnél is gyanús volt, hogy úgy szétszedtem, hogy a gpura nem ragadt rá a hővezető anyag.( itt elkeseredésemben, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget)
    Jött a 3. szétszedés, mondom újrapasztázom, szétszedtem, és itt már észrevettem, hogy az a gyári paszta, tulajdonképpen sértetlen (mintha hozzá sem ért volna). elkezdtem leszedni, vagyis szedtem volna, ha jött volna :D Úgy rá volt száradva, hogy szabályosan tört ! Itt már sejtettem... ac mx2-t rá, hűtő vissza, vga a helyére, furmark indít, ---> sokk :Y :Y
    (csak 5 percet ment, de már az első percben elérte a maxot. )
    1 szó mint 100, jáóóó lett! :DDD

Neharagudjatok, tudom... :W :W

• triklin

tag

Nos, szétszedtem teljesen, összeraktam újra, úgynézki jó, idle 32-4 fok között ingadozik (24 fokos szobában) full load css/nfshp2/3dmark 06 alatt 58-60 fok. furmark extreme burning mód 78fok. 2db pwm-es 12cm-es venti van rajta, és azt a szintet hozza, mint a gyári hűtő 60% on. (csak persze sokkal halkabb, sőt nem is hallom a többi ventitől)
    Nemtudom ezek jó értékek-e, de szerintem nagyon nem kóser. :( Elég sok vga coolert szereltem már fel, szóval nemhinném hogy ettől jobban összelehetne már rakni. Hát mindegy, nagyot csalódtam benne :(( . Talán még egy újrapasztázást kipróbálok.
    Valami ötlet esetleg? vagy valaki aki 3850 en próbálta, mondhatna hőfokokat, mert abból ki tudnám deríteni, hogy mégiscsak összerakási hiba. :DDD
    Nah mindegy, egyenlőre tuninggal nem is próbálkozok, nagyot csalódtam (remélem csak a saját balfszságom miatt) :(
    (bocsi a dupla hszért, de a szerkesztési időm már lejárt )

• triklin

tag

Sziasztok.
    Ma vettem a kártyámra egy s1 rev 2-t. (hd 3850 agp-re) felszereltem, rá applikáltam 2! db 12cm es ventit. Elindítom a gépet, nézem, idle 34 fok, úú mondom fasza. toltam egy 3d markot, és felszaladt 75 fokra a gpu!!! gyorsan le is állítottam a tesztet, kb 3 mp mulva megint 30 pár fokos volt a gpu. Kérdésem mi a fene lehet a hiba? az öntapadókat le szedtem a felfogatóról, a csavarokat pedig meghúztam, (egyáltalán nem erősen, pont úgy, ahogy a gyári volt, tovább nem mertem.) fény felé fordítottam, de nem láttam át a gpu és a hűtő között szóval elvileg jól érintkezik. a teszt alatt hidegek a lamelák. Mi a fene lehet a hiba? van aki a 3850-et full passzívan használja vele...
    Hozzáteszem, a gyári hűtő 65 fölé sem engedte, viszont az brutálisan hangos volt.
    Próbáljam a gyárilag rátett ezüstös hűtőpasztát leszedni és próbáljam meg mx 2 vel?
    Vagy csak próbáljak húzni még a csavarokon?
    Valaki segítsen :O
    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák