Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
old gray #239 üzenetére
Nálam egy 12cm-es venti van a tápban meg egy 1400-on forgó 8cm-es hátul,illetve egy 900-on forgó 92mm-es beállítva a HDD-k helyére hogy csináljon egy kis légmozgást uis a chipesethűtőm is passzív és jobb a békesség.
De ez nem kívülről szív csak a belső levegőt keringeti az alsó régióban . Mindenesetre először inkább ne tedd fel a ventit,nézd meg úgy (talán nem véletlen hogy az Accelero S1-et gyárilag is szerelik PRO-ra venti nélkül) és csak ha nagyon nem vagy elégedett akkor tegyél rá ventit.
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
old gray #237 üzenetére
A legnagyobb pusztulat melegben melóhelyen (unalom a köbön és valamivel el kellett ütni az időt
) ahol szintén pusztulat meleg volt (saccper 35 fok) 66 fok volt a max amit STALKER alatt mértem egy elég gyengén szellőző házban full passzív üzemben. Most hogy az esték már hűvösebbek terhelés nélkül 40 fok alatt van a kari,terheléssel meg olyan 55 fok környéke. Sztem korrekt. venti meg csak hangforrás.
És lehet jobban jársz ha kivágod a gépház alját és onnan fúvatod a hideg levetőt a karira,ha egyáltalán felteszed. Jól szellőző gépházban sztem semmi szükség ventire.
-
Flagstaff2
senior tag
Ha csak két egyéb port van a két PCIe VGA csatoló közöt akkor lehet elégtelen a szellőzés mert az alsó kari nagyon lefogja szellőzésre a felsőt. Nálam három egyéb port van a két hoszú PCIe között és így már meg merném kockáztatni az SLI-be rakást. Ha kicsi a távolság (1-2 egyéb port) a két PCIe hosszú port között inkább egy (két) Accelero X1-2 kellene
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
moongoose #201 üzenetére
Magyarul a Galaxy nem az NV referencianyákját használja mint a többi gyártó,az Accelero S2 meg a refnyákra lett rápróbálva. Itt akkor az AC a hunyó,fel kellene tüntetniük hogy ez a kari nem alkalmas rá hogy ilyen hűtőt hurcolásszon. Lehet hogy ez eddig nem derült ki,csak most bukik ki a dolog,elég fiatal hűtő ez az S2...
-
Flagstaff2
senior tag
Egyetlen elfogadható termékük volt ez pedig a duplacsövű passzív coolerük,na az még jól is nézett ki és a maga korában tényleg csak a csúcskategóriához nem volt elég passzívan. Ma már egy X1950GT is kifekteti még ventivel megtámogatva is. Sztem az új passzívjuk sem lehet sokkal jobb,mindenesetre annyival kisebb az S1-nél hogy max az S2 ellen rúghat labdába.
-
Flagstaff2
senior tag
Szarabbak de legalább az áruk magasabb.
Sebaj,biztos több olyan bolt lesz ahol ezt az igencsak gyengus Zalmant fogják majd árulni meg kínálni a jónépnek mint olyan ahol az AC Acceleroját. Itt a miskolci Bluefishben is ENGEM néztek hülyének mert nem akartam jó drágán venni egy VF900-ast,hanem az érdekelt ami a boltban nincs. Aztán mikor benyögtem hogy az agyonsztárolt jó drága de cserében fos Zalmanoktól hányingerem van akkor már nem annyira kötekedtek hogy vegyek inkább mégis Zalmant.
-
Flagstaff2
senior tag
Sztem mostanában mindenfelé nagy szabadságolások vannak így ne várd hogy elkapkodják a választ.
Gyanítom ha lelkiismeretesek utánajárnak a dolognak,bekérnek olyan VGA-t ami neked van,olyan házat leakasztanak a polcról ami neked van,meg olyan coolert is és megnézik hol a bibi.
Aztán lehet elmennek jól seggberúgni azt a mérnököt aki ezt elkövete és utána majd írnak ha lesz idejük.
-
Flagstaff2
senior tag
Várjuk meg azt a választ.
Igaz a hossza ha nem fér be azzal sokmindent nem tudnak csinálni,de a szélességével ha leveszed a műanyag takarót akkor még az is lehet hogy megoldódik a probléma. Vagy azt már nézted? És még az is lehet hogy ötletgazda leszel a rev2-höz és adnak egy valag lóvét.
Vagy ingyen kapsz egy rev2-t ha más nem.
Vagy csak egy gratuláló e-mailt.
Mindenesetre nincs annál bosszantóbb amikor beleéli magát az ember hogy jujj de jó lesz nekem mingyá aztán meg kiderül hogy nem is olyan jó az... Holnap vagy holnapután érkezik a HR-05 SLI-m,remélem nem okoz majd semmi gubancot.
-
Flagstaff2
senior tag
Vadafakk! Nem semmi. Ha beférne a helyére,akkor sem tudnád rázárni a gép oldalát? Kíváncsi leszek az AC kommentárjára. Lehet hogy ez a VGA kari valami olyan aberráció szüleménye mint a 7600GS-em volt. Nem volt rajta SLI csatlakozó,így vagy 4 centivel rövidebb volt a referencia karinál,ami pölö egy ilyen hűtés témában már okozhat gondot.
-
Flagstaff2
senior tag
Asszem én is amellett tenném le a voksom hogy vágd meg a házad a VGA kari bővítőhelye alatt. Így legalább egyből megoldod a friss levegő beszívásának kérdését a VGA hűtő közelében.
Igaz hátulról nem feltétlenül a legmutatósabb megoldás,de onnan úgyis ritkán lássák az emberek. Az AC-nek meg én ha neked lennék elküldeném a képeket hogy mit szólnak hozzá.
-
Flagstaff2
senior tag
Nekem is van egy ilyen S1 nevű dönölűségem TTS,a két kezem és a cégem (előbbi az alkatrészt utóbbi kettő a rávalót biztosította
) jóvoltából. Egy X1950GT-re lett felszerelve. Ebben a csodálatos időben ami inkább csak nekünk csodálatos vagy már nekünk se,a GPU WIN alatt 48-49 fokos,hosszú STALKERezés után pedig 62-63. Az üzemeltetés nem igazán optimális körülmények között zajlik,egy 92mm-es 1100-at forgó venti tolja ki hátul a procihűtővel egy magasságban a meleget meg a táp 80mm-es ventije. Amit észrevettem az az hogy levett gépházoldallal a hőmérsékletek szarabbak mint feltett oldalfalla! A cooler maga olyan minőségű mint a kezem között eddig is megfordult AC termékek,a GPU-val érintkező részt tükrösnek a legnagyobb jóindulattal is csak a vakok és gyengénlátók igazolványával rendelkezők nevezhetik. A memóbordákkal nekem is meggyűlt a bajom,gyorsan le is piszkáltam a fennmaradt 4db-ot nehogy a gépben magától váljon le. Sztem ezért az árért nagyon korrekt kis hűtő,X1950PRO-ig tuti mindent visz passzívan,jól szellőző házban még nagyobbat is elbírna. Könnyű,nem húzza nagyon a lapot meg a VGA karit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Milyen program, ami...?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest