- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
emiki6 #48438 üzenetére
Megpróbáltam, de ez a maximum, amit ki tudtam belőle hozni.
Kicsinyítettem a haján, össze-vissza szabdaltam, hogy valami látszódjon belőle, de a morcos nézés ennyi pixelbe nem zsúfolható bele. Ezen nem segít az sem, hogy belelóg a szemébe a haja és a szemöldökét is eltakarja.
Aztán lehet, hogy csak kijöttem a formából, de a nagy hajas anime karakterek és a sportolók nem szoktak jól menni. -
-
vond
MODERÁTOR
válasz
emiki6 #39095 üzenetére
Nagyítani? Nem-nem, így is épp elég nagy. Ha meg nyesek még a ruhából, akkor megint elkezd vékonyodni, ami miatt ugye elvetetted az elsőt.
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy arra végképp nincs idő, hogy itt próbálgassunk össze-vissza, és minden embernek nyolc változatot csináljunk egyetlen arcképből. Világosan, összeszedve le kell írni az igényeket, aztán azt vagy sikerül megcsinálni, vagy nem. Nézzetek rá az összefoglalóra, mennyi munka van.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
emiki6 #39075 üzenetére
Azt hittem, fontos a ruha, azért hagytam meg belőle annyit. Így a második forrásra nem is nagyon lett volna szükség. Itt van még két változat:
»»»
(Az utolsót kéri.)
__________________________________Nekem mindegy melyik lesz.
Egyéni arcképe beállításra került. - 2016-07-26 - pepe091
[ Módosította: pepe091 ]
-
válasz
emiki6 #32584 üzenetére
Ez a kép azért nem jó, mert ahhoz, hogy valami látszódjon is belőle, ahhoz körülbelül ilyen vágásra lenne szükség és cirka 60 pixeles magasságra.
Az általam linkeltből pedig ezt lehet kihozni:
Kisebb méretben már ez sem az igazi, nagyobb meg nem lehet.
-
válasz
emiki6 #32584 üzenetére
Amitől az általad linkelt kép jobb a másiknál (árnyékok, fémes hatás, részletek es textúrák) az pont semennyire nem fog látszani az avataron, mert vagy eltűnnek amikor 5x pixeles méretre kicsinyitjuk, vagy alapból le kell szedni, vagy ujrarajzolni, hogy ne lógjon ki a többi avatar közül.
-
válasz
emiki6 #32556 üzenetére
Kedves Miklós!
Ez nem így működik. A kérvényezőnek ide már felkészülten, engedéllyel és megfelelő forrásképpel kell érkeznie. Ha a kérvényezőnek nem sikerül megfelelő forrásképet találnia, akkor az Arckép OFF topikban segítenek neki a Közösségépítők.
A "most mobilról vagyok", "most nem érek rá és kedvem sincs képet keresgélni" nem mentség. Előre fel kell rá készülni, időt szánni rá és amikor minden klappol, akkor lehet jönni szerkesztetni.
Kevesen vagyunk arcképgyárosok, viszonylag sok a kérvényező, nincs időnk arra, hogy még jó forrásképet is keresgessünk, hiszen a szerkesztés így is elveszi az időnk nagy részét.UI.: Most utoljára még kerestem egy jó képet... Ha ebből a képből megfelel, akkor elkészítem neked az arcképet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
emiki6 #32556 üzenetére
Szia!
Szerintem EZ jó lehet alapnak és ha más nem is, de Ndruu meg tudja csinálni, mivel nagyon hasonlít az én avatáromra az alapfelállás. Nos az én véleményem persze itt nem döntő fontosságú, csak egy iránymutatás, szóval ne éld bele magad addig túlzottan, még az arcképgyáros kollégák rá nem bólintanak!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest