Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emiki6

veterán

Sziasztok!

Jogosultság!

Dr. 444Hertz már beszéltem erről és szeretném, ha ő készítené. Tudom, hivatalosan nem lehet fényképből, de mondta, hogy hivatkozzak rá, megcsinálja szívesen. (:R)
    Ez az alapkép (melyen jómagam szerepelek, egyik fórumtárs készítette egy ph-s fejhallgatós találkozón): [alapkép]

Egyéb platformokon (miután rájöttem, hogy az anime style pfp nem illik jól a legtöbb platformra) ebből próbáltam egy relatív "rajzolt" jelleget kihozni filterekkel: [variációk] És ez lett a befutó: [kép] .

Viszont úgy gondoltam, hogy egy PH-sított verzió sem lenne rossz, ami itt lenne az új arcképem és esetleg máshol is jól használható. Ehhez lényegében az alapképet kellene cartoonosítani, amire egy kiváló esztétikai példát a chatgpt "miazaki" konvertere ihlette tool kiválóan legenerált: [kép]

Valljuk be, egész jó eredmény, leszámítva, hogy az arckarakterem a stílus miatt odaveszett, viszont a fejhallgató leképzése kifejezetten jól sikerült (leszámítva a kábel csatlakozását és a párna hátsó része is "AI"-os lett). A hairline, az áll árnyéka stb is elég jól sikerült. Referenciának jó lehet.
    Namármost, olyasmi jellegűt szeretnék, mint a generált kép (nyilván az az egyszerűség illik avatarnak), csak a saját arckarakteremmel és persze még azt is ph-sítani kell, jelenleg fogalmam sincs mit lehet belőle kihozni. Feltételezem, hogy az alapképet kell átrajzolni lényegében.

A fejhallgatót (Quad Era-1) felismerhetősége fontos lenne: sajátos kábelcsatlakozás, jól felismerhető grill, fekete (pánt, villája, a párna, a kábel és a rácsközök), világos-(a pánton és kábelen) és sötétszürke (a kagyló) színekből jól összerakható.

:R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák