Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen, most már jó. Nem is fogom elhamarkodni mert úgy is a következő zárásig van több mint egy hét, addig eldöntöm melyik legyen az összes verzió közül. Köszönöm a segítségedet még egyszer.
Remélem a modik is azt mondják hogy lehet ez az avatár. 
Jól mutat a környezetében:

-
-
-
biker
nagyúr
Szeretnék engedélyeztetést erre a párosra magamnak:

sajnos a kicsi fej picit beleolvad a ph háttérbe, de azért jó szerintem.
-
DarkByte
addikt
Köszi a nagy képet. Tényleg lehet felesleges lesz mosolyra csalni az ürgét (attól tartok valami nagyon fura fog ebből kisülni), az egész karaktere erre épül. Csak valahogyan a második arc amit adtam forrásnak kevésbé olyan mint amikor valaki mindjárt fejbe lövi magát.
Sajna elég nehéz a kisfilmből értelmes arcokat kiszedni, mert amikor mozgás van direkt eltorzította a rajzoló a dolgokat, néhol karikatúra szerűen nagy az ürge orra, a legelején amikor a szobában ül a széken, ott pedig nincs semmi színe ahogyan a monitor megvilágítja, illetve nyújtózkodik a széken ami megint nem jó avatárnak. Ennél a jelenetnél pedig kb. van 5-6 képkocka ami értelmes.Egyébként gondolod hogy szemen szúrja a kerítés?
Nekem ez úgy jött le hogy valami folytán félremegy a kerítéstől (van ez a hang, mint amikor Neo a filmben mégsem esik le a tetőről hanem odatapad az oszlophoz) és így mellette zuhan le.#8391: hmm, megfontolandó, bár ahogyan sejtettem, fura kicsit. Azért köszi megint csak.
-
válasz
DarkByte
üzenetére
Lehet még változtatni rajta, nem lett bebetonozva. Száját mosolyra görbíteni, jobb oldalát világosítani kicsit, de ezt majd Kidus megmondja.
Nagyban - hmm, néhol rossz a széle, de azt Paint-tel kipótolhatod, akár hátteret is rajzolhatsz neki.Nem egy vidám dolog leesni a tetőről és a kerítésbe szemmel beleakadni, de mosolyogjunk akkor...
Megpróbálom megcsinálni. -
DarkByte
addikt
Szeretnék kérni akkor egy véleményt az Ndruu féle avatárra a modiktól:

Ndruu: esetleg nincs meg nagyobban ez a kész avatár? Szeretném majd valószínűleg máshol is használni mint PH és néhol nagyobb a használható méret.
#8389: ha nem nagy munka megnéznék egy olyat aminek nem lefelé ível a szája széle hanem csak simán néz, vagy hogy is mondjam ("hogyan akarjam magának kifejezni"
) esetleg egy mosolygósat bár az nem passzol annyira a karakterhez.Mod: bár épp azt nézem hogy ennek sem szomorúan áll a szája, nem tudom honnan vettem.

-
DarkByte
addikt
A kölyök ezek szerint már foglalt lenne? Vagy ilyen gyorsan összedobtál egyet?
Mert ha az utóbbi akkor le a kalappal, tetszik.
Kicsit kár hogy szomorú szájat vág, de akkor is nagyon profi.Mod: tudod hogy mit csinálsz hallod.
Szerintem ne is variáljunk rajta mert általában csak ront a dolgon. Remélem másoknak is tetszeni fog és akkor ezt választom. -
Ne OFF-oljátok már szét a topikot! Lassan már nem tudom követni ki kért és ki homokozik itt.

Ne vegyétek szívetekre, de azért mellőzzétek a rengeteg OFF-ot. Köszönöm!
Valaki kért valami dínót:
Ilyesmit lehetne csinálni.

Most csináltam, ne viccelj már velem. Volt vagy fél óra mire összeraktam...

-
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni az arckép plasztikázó mesterektől, hogy ebből az Animatrix -os Kid skicc rajzból volna-e esély hogy egy avatár kerekedjen? (kattintásra nő, sajna jobb minőségben nem találok, ez is a nálam lévő DVD -ről van kimentve, illetve megkínáltam egy gyenge sharpen -el)
Valahogyan a kettőt lenne jó összeműteni, az alsón jól áll a póló meg a szem, a felsőn meg a csukott száj tök jó lenne rá. De igazából már annak is örülnék ha az alsóból lehetne valami jót csinálni. Ha kell még tudok kimenteni képet, mondjuk a hiányzó fejtetőhöz.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
Hogy te milyen makacs vagy...
Eddig rajtad kívül mindenki értett a szóból, és igen, ez a topic nem az erőszakoskodásra való...
Hihetetlen, hogy képtelen vagy legalább egy normális skalpolatlan fejet keresni a neten... 
-
dangerzone
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Bocs, de nem téged kérdeztelek.
Kidus véleményére voltam/vagyok kíváncsi. A mérettel meg nem volt gond, legalábbis senki nem említette. De most nincs kedvem veled vitatkozni, meg nem is erre van a topik.
KIDUS: Itt a kép. Ebből próbáltam én is szerkesztgetni.Teljes alakos, ahogy már sokszor mondtam, nincs róla. Szóval akkor ebből lehetne valamit kihozni, vagy hagyjam ezt a fenébe? Illetve itt a pár órával ezelőtti hsz-em lényege is : "Amúgy az miért probléma ,ha ez csak egy lich másolat, és nem 100%-ig ugyanaz ?" Szóval a fejét meg lehetne rajzolni fiktíven, ahogy az már meg is történt. -
Sk8erPeter
nagyúr
Csak azért nem olyan, mert nincs szemüvege.

(#8372) biker: értem már, akkor bocs a "műveletlenségemért".

---
(#8371) dangerzone: bocs, de miért nem fordítod az energiáidat kérdezgetés helyett inkább arra, hogy keress egy normális méretű képet?
Szerintem Kidus elég egyértelmű volt, ez így nem felel meg (szerintem is lehetne szebb
), fogadd el, keress nagyobb képet esetleg ugyanebből, biztos van neten, és tegyél ide egy linket (akár többet is) róla, az Arcképgyárosok majd megpróbálják neked kihozni belőle a legjobbat. -
-
; 
A kisképet még lehet nagyobbra is méretezni
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mert jobsnak csak kék farmerje és fekete garboja van, legalábbis 10éve csak abban látni
-
biker
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
az a sisakos alma nem rossz, csak kicsit munkás az árnyék, meg hogy rajzolni kell rá.
esetleg ez?

de hogy a macgeek látszon kicsiben is, esetleg kicserélni egy almára? (vagy az is céglogó lenne?)
-
-
biker
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
viszont egy apple alma két szemmel szájjal túlontúl márkajelzés lenne, nem? ha nem, az is tetszene

-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nem, ide szeretném avatarnak, de nem arcképet

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
"Lenne egy elképzelésem, de egyrészt nem tudom, mennyire mutatna jól kicsiben, illetve mennyire illene a többi képhez (tekintve nem arckép lenne)"
Ezek szerint csak sima képet szeretne?
Mert akkor az szvsz nem ez a topic, hanem inkább a Photoshop-os... Vagy fene tudja, persze lehet, hogy vki vállalja. -
biker
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
hmmmm. mintha lenne pár tucat arc nélküli avatar már itt, ezért bátorkodtam ilyet kérni

most hirtelen ennyit találtam

az se rossz, amit mutatsz, de az szerintem kicsiben nagyon gáz lenne. vagy nem?
-
biker
nagyúr
Kedves arcképgyárosok

Lenne egy elképzelésem, de egyrészt nem tudom, mennyire mutatna jól kicsiben, illetve mennyire illene a többi képhez (tekintve nem arckép lenne)
Egy bicikli kerékre gondoltam, ami alul felül kicsit meg van nyomva, mint az apple alma, és ki van harapva ugyanúgy, mint az alma

Meg lehet-e ezt oldani ilyen méretekben, ami ide jó? ha igen, és van aki vállalja, akkor keresek valami jó kontrasztos kerék anyagot, amit ki lehet könnyen vágni transparensre
előre is köszi
-
Kidus
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Az a baj, hogy ezek nem hasonlitanak a lich-re.
Kene talalnod egy normalis eredeti kepet, amin megvan a hood teteje is, es a szerkesztok latjak, hogy is nez ki. -

-
dangerzone
addikt
Na megrajzoltam a fejét.
Így néz ki most:

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
Szerintem jobban jársz, ha rászánsz 20 percet, és körülnézel neten.
Biztos van szarvval ellátott gonosz koponya valahol...
-
dangerzone
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Olyan kép sajna nincsen. Megpróbálom megrajzolni a fejét, aztán megmutatom kicsiben gif-ben, ha akkor is ratyi lesz, akkor majd kitalálunk valamit.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
Meg még recés is a széle.
Inkább rakd ide a nyers (még nagy) képet, amiből szeretnéd kialakítani a figurát, itt vannak igen ügyes arcképgyártók, akik majd megpróbálják neked a legjobbat kihozni belőle.
Szerk.: (#8346): fejtető nélkül nagyon hülyén néz ki. Szóval igen, kell, anélkül úgyse engedélyezik. Bele kell illenie az itteni avatarok arculatába.
Válassz olyan képet, amin rajta van a teljes fej. -
válasz
dangerzone
üzenetére
- Hiányzik a feje teteje.
- JPG
- Nem átlátszó a háttér (JPG-nél nem is lehet). -
válasz
dangerzone
üzenetére
Konkrétan mit ábrázol a kép? olyan mintha félbe lenne vágva
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Őstag lettem, letelt a 600 nap, szóval elvileg nincs akadálya ,hogy legyen saját avatarom.
Ma elő is vettem a photoshopot, aztán csináltam magamnak.Mit szóltok hozzá ?? :

-
Magnum_
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
okés, köszi.
minden esetben 600napos reg. kell?

-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! nekem mág visszavan 234nap, hogy kérhessek avatart, de a kérdésem az lenne, van olyan opció/lehetőség, hogy egy bizonyos témát "levédjek"?

-
válasz
hoffman_
üzenetére
Nem, csak klambi szerette volna, ha készül belőle egy avatar. Nem jött össze...
#7748-nál kezdődött és kb. Kidus #7776-os hozzászólásával véget is ért a téma. #7771-ben csináltam utoljára két arcot belőle, az nem kellett neki.
Igen, kiábrándító volt. Még az Argo is klassziksokkal jobb számomra, mint a Spíler.
-
hoffman_
nagyúr
Komolyan? Nekem az egyik kedvenc filmem

Tényleg, ha már témánál vagyunk. Érdemesnek tartod valamelyik Johnny képet avatarként? Mármint szerintem nem -
- de úgy gondolom, hogy vajon lehet-e csinálni használhatót.mod: Most olvasom át másodszor... A nemrég kért - tehát akkor már van, csak én vagyok vak? Mert akkor tárgytalan ugye

-

Lehet választani...

Sokkal karakteresebb az arca, mint pl. a nemrég kért Spíler című filmben szereplő Johnny Quid-é. A hétvégén láttam a filmet és azt kell hogy mondjam, hogy rég láttam ekkora sz@rt... -
Döntsétek el szépen hogy melyik legyen, aztán csinálunk belőle avatart.
- nem lehet fénykép vagy logó-jellegű nonfiguratív ábra, céges ill. védjeggyel ellátott logó tilos!, legyen ''arcuk'' az arcképeknek;
- rajzos-mesés képek kellenekKidus, itt egy újabb véleményezni való:

Ace Ventura-nak lesz, ha nincs vaj a füle mögött.
-
zed1983
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen de az a Geralt olyan nyugodt...nekem egy picit idegesebb kellene...a2.kép pedig nagyon őrült de nekem tetszik...
-
hoffman_
nagyúr
Már ment pü is.
Ha zed kolléga igényt tart rá, megnyerte, vigye nyugodtan

Tetszetős nekem is, de rájöttem, hogy 5 év múlva is akarom, hogy tetsszen, és akkor biza lehet, h nem ez a medál lesz az

-
zed1983
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
semmi gond nem haragszom
Tényleg egyre gondoltunk -
válasz
zed1983
üzenetére
hoffman_ kolléga kért nemrég ilyen (ebből) avatarból képet.
Még nem jelezte, hogy melyiket szeretné majd kérni. Tehát addig csak annyit lehet tenni, hogy megegyeztek, ki melyiket szeretné majdan használni. Privátban biztos meg tudtok egyezni...koxx: Nem ilyen, pont ugyanaz.
De ha megegyeznek, akkor semmi gond nincs. -
zed1983
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem...de azért köszi hogy megvádoltál

Nekem már vagy 3 hónapja ez az ötletem csak vártam, hogy jogosult lehessek
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
zed1983
üzenetére
Tőle nyúltad az ötletet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
zed1983
üzenetére
Minden szükséges információ benne van a topik első hozzászólásában (valamint az Arckép request 1. hozzászólásában).
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Nemrég őstag lettem, azt szeretném kérdezni, hogy nekem lehet-e arcképet cserélni, ha igen milyen lépései vannak és kivel kell beszélnem?
A válaszokat előre is köszönöm...
-
-
?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux felhasználók OFF topikja
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Remélem a modik is azt mondják hogy lehet ez az avatár. 

Nekem ez úgy jött le hogy valami folytán félremegy a kerítéstől (van ez a hang, mint amikor Neo a filmben mégsem esik le a tetőről hanem odatapad az oszlophoz) és így mellette zuhan le.
) esetleg egy mosolygósat bár az nem passzol annyira a karakterhez.
Szerintem ne is variáljunk rajta mert általában csak ront a dolgon. Remélem másoknak is tetszeni fog és akkor ezt választom.

Eddig rajtad kívül mindenki értett a szóból, és igen, ez a topic nem az erőszakoskodásra való...
Hihetetlen, hogy képtelen vagy legalább egy normális skalpolatlan fejet keresni a neten... 

Mert akkor az szvsz nem ez a topic, hanem inkább a

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky
River