Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Ahhoz valami script kellene, ami begyűjti az adatokat a PH-ról és kilistázza oda, de sajnos ilyet nem tudok írni. Ha kell, valamelyik webszerkesztő topikban rákérdezek, hátha tudnak segíteni.
-
-
-
Konflikt
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
aham

-
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Az első képet talán lehetne használni, de egy kicsit élénkebb színt kellene neki adni (nem túl rikítót).
Ubul már foglalt, az utolsó kép pedig azért nem jó, mert balról lóg be. Úgy talán jó lenne, ha a nyakörvtől balra már nem látszódna a teste. -
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Ha minden igaz, akkor minden adott ahhoz, hogy saját arcképet kérhessek. Garfieldból gondoltam pár dologra, ha lehet. Megnéznétek nekem ezeket?

Megfelelne ezek közül valamelyik?
-
Froclee
őstag
-
Djuree
félisten
üdv!
valaki tudna segíteni? nem ide tartozik de nem tudok mástól segítséget kérni.
két kép kéne ebből az eredetiből :1. kéne csinálni egy egyszinű fehér hátterű verziót (a kép marad szines, csak a háttér fehér).
2. meg ezt a fehér háttérű képet be-fekete-fehéríteni, olyan "igazolványkép szinre"
ja és lehetőleg .png legyen, mert az nem pixelesedik alakítás után mint a .jpg

ti biztos megtudjátok csinálni

thx

-
14adam
addikt
Hello,sajnos az előző kérésemre nemválaszolt senki.Ezért egy kicsit könnyebb avatart kérnék.Ha ebből kitudtok hozni valamit azt nagyon megköszönném

-
Hunter2
addikt
Ezt a képet csináljátok meg hogy használni tudjam avatarnak.[link]
Előre is kössz. -
-
-
PH arckép - Heti request
(ha továbbra is eltűnne néhány kép...)A többiek is meg fogják kapni az új képüket, nem marad ki senki.
-
Grafiqs
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Én voltam aki "soron kívû" adta az avatart a HG kollégának.
Lehet kövezni érte... jelzem ezt van aki már meg is tette...MOD: Off-ba
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Helyes, jó választás, mert a legutolsó kettő nem lett olyan jó.
Tobey kisképe igazából nem fog változni, szerintem az maradhat a régi (ha megoldható).
--> 
-
Kidus
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nem, sorry ez most igy jott ki.
Igerjuk tobb ilyen nem lesz
-
Szten Márs
nagyúr
Én ezt nem értem. Házigazdának soron kívül jár az avatar?

-
RoyalFlush
őstag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Jó lett nagyon

-
Sir Riccio
addikt
Nagy köszönet mindenkinek az egyéni avatarom elkészítéséért és beállításáért, aki részt vett benne!
-
14adam
addikt
Hello Fiuk.Az lenne a kérdésem,hogy megtudnátok-e azt csinálni,hogy egy szakácskalapot és egy fakanalat kéne rátenni valahogy? És ha Kidus rábólint akkor megyek is kicseréltetni
Nagyon köszönöm 
-
-
ToBeY
nagyúr
Szeretném kérni avatarom pici módosítását.

-
-
-
Kidus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Masodik jobb, az elso igy kicsiben meg test nelkul valahogy nagyon lanyos...
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
Szerintetek ez a kép jó lenne PH!-s arcképnek?

-
Sirandrish
legenda
Nah..megkaptam a GO gombot

Szóval szeretnék ennek az arcából kérvényezni egy Avatar készitést!
Előre is köszönöm

esetleg még ebből kérnék egy verziót..bár tudom hogy ebből nehezebb dolgozni

-
norbiphu
őstag
-
ToBeY
nagyúr
Valaki meg tudná csinálni az avataromat úgy mint ha kezével széttépné hátteret?
-
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Már jóváhagyta
[link] -
Sirandrish
legenda
Sose kértem semmit.
Azt meg tudom nagyon jól, hogy régebben rengeteg probléma volt velem,DE!
Szerintem ráléptem a javulás útjára...és te mondtad hogy várjunk még fél évet és meglátjuk...semmiféle dolgot nem csináltam igazából a PH-n most fél év alatt, pont emiatt.
A múltammal már nem tudok mit csinálni...ezt te is jól tudod...de az alapján elkönyvelni valakit meg nem szép dolog...másképp sajna nemtudom bizonyítani hogy megérdemlem-e vagy sem csak ha jól viselkedek..és most jól viselkedek, már jó pár hónapja.Számonkérő hangnemről pedig szó sincs, csupán nagyon rosszul esett hogy ti ugymond fél évet kértetek tőlem, aminek én úgy érzem eleget is tettem és akkor kezdődik minden előlröl

-
Kidus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem volt veled sosem bajom, az adatlapoddal van.
Az egyik, hogy ez a szamonkero hangnem nem tetszik, mert nem ertem, mire fel kersz szamon.
A masik, hogy felesleges, mert ido kozben mar beszelunk rolad a tobbiekkel, altalaban nem egyedi dontes az, hogy valaki kap-e kepet vagy nem, vetot kiveve. En az alapjan amiket latok hogy tortentek, ugy gondoltam vetozni fogok, de mint mondtam, mar beszelunk rola igy meg alakul a velemeny, szeretnem ha minel tobben elmondanak amit gondolnak a moderatorok kozul, aztan lesz egy tobbsegi dontes.
Az esely megadasa megvolt, es tobbszor eljatszottad. Ha egyszer lett volna veled gond meg mondhatnad azt, hogy miert nem adunk eselyt, igy mar visszas.
Meg egyszer mondom, szemelyes problemam sosem volt veled, miert is lett volna, de ha lenne sem az alapjan moderalnek ( meglepodtel? ).
Remelem ez a valasz mar eleg kimeritonek bizonyul szamodra, fogok irni neked privatban, amint jutunk valamire. -
Sirandrish
legenda
Ez igaz..nem ígért senki sem avatart!
Viszont, te írtad hogy "meglatjuk, hogy megy a javulni akaras.", azóta eltelt cirka fél év és semmi gond nem volt velem...és te mégis úgy látod hogy nem megy a javulni akarás?Esélyt sem adsz arra hogy bizonyítsam hogy esetleg mégis megérdemlem...csak tudnám miért hitegeted akkor a népet...vagy azt hitted hogy lesz még 20balhém és akkor nyugtázhatod hogy "ezt is elintéztem"?
Tudom nagyon jól hogy ez is arcra megy..nem csípsz engem...ezt is tudom. (meglepődtél?)
Igazából csak azt az egyet nem tudom hogy mit ártottam neked mikor ezen a topicon kívűl soha nem beszéltünk egyetlen szót sem.
Mindegy...köszönöm a "kimerítő" választ...
-
Kidus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem igert senki sem arckepet, arrol volt szo hogy meglatjuk, de ilyen hosszu "bunlistaval", mint ami neked van, en nem tamogatom neked az arckepet.
Rendben, hogy nem volt balhed fel eve, de elotte tul sok volt. En azon csodalkozom, hogy nem lettel vegleg kiteve meg anno.
Be kell latnod, hogy mivel az egyeni arckep ugymond elismeres, egy extra 'ajandek' az arra erdemes forumozoknak, teged nem nagyon illet ez meg. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Legalabb meg fel evig felejtos, utana beszelhetunk rola, meglatjuk, hogy megy a javulni akaras." by: kidus
ezért nem értem..a fél év lassan letelt és nem volt elem semmi gond szerintem

-
Sirandrish
legenda
az utolsó 1 napos tempbanom nem egy éve volt(ha jól tudom)..pár órásak voltak...ergo nem kéne egy évet várnom..
fél éve azt mondták hogy jöjjek fél év múlva..az elmúlt fél évben alíg írtam..balhézni meg főleg nem balhéztam..szóval nem értem most mi a probléma velem, de igazából erre számítottam...
ígérgetnek aztán meg bekaphatom... -
Tobey:
- [link]
Ennél kerekebb már nem is lehetne.Sirandrish: Nem emlékszem milyen szabályok voltak fél éve, úgy rémlik már akkor is az volt, mint most. Az első hozzászólásban meg van említve, hogy az 1 napos, 3 napos, 7 napos ban elévülési ideje 1 év.
"Ideiglenes eltiltások (temp ban) kezelése:
1, 3 és 7 napos ideiglenes eltiltás után egy év a elévülési idő, azaz az eltiltást követő egy év múlva kapható csak egyedi avatar. Az ennél rövidebb ideig tartó eltiltás szankcionálása egyedi elbírálás alá esik."
Én semmit nem tehetek, csak annyit tanácsolhatok, hogy kitartás és légy "jó". -
Kidus
őstag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Jo ez a hal, de meg lehetne nezni kicsit elenkebb szinekkel, kicsit olyan semmilyen a szinosszeallitas igy.
-
Kidus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Januarban es marciusban is voltal banolva, en nem hiszem, hogy mostanaban kapnal arckepet.
-
Sirandrish
legenda
Mivel nem kaptam vétót ezért akkor berakom a képet amit szeretnék

Neki az arcából kérnék egy képet...
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

-

CactuS
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky
River