Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kidus
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nah pont erre gondoltam!

Jo lett sracok, koxx a tied is, mehetsz God, ha tetszik

-
-
edgR
őstag
kedves koxx!
tidus-tol megtudtam, hogy modositani kellene nehany dolgot ezen a kepen, amit korabban megcsinaltal nekem, es ez uton is koszonom!
ido kozben ratalaltam ugyanannak a kepnek egy masik (egyszerusitett) rajzara.
csinalnal nekem egy javitott verziot? amit kidus kifogasolt: szinek, korvonalak, jobban kiveheto legyen, hogy mit abrazol.
koszonom!
-
-
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Aha, így nagyon jó lett köszi. Szemein javítottam még kicsit ill a világos részeken. Az ilyen-olyan filtereket kevésbé ismerem, melyiket használtad? A kisképhez is ezt kéne majd használnom.

-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Valahogy így (az optimalizálással nem tököltem, csak a színnel és a szakáll tónussal):

-
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ja amúgy még van egy ilyen is
színre ez áll legközelebb a Kidus által linkelthez, csak itt eléggé más a feje
ps: csak, hogy ne könnyítsem meg a dolgod

-
-
God Vazzeg
veterán
Nekem a kékes alapból tetszett, kicsit hasonlít rám
A másik jobb színárnyalatokban, sokkal "PH-sabb" szerintem, de ott meg tényleg más az arc teljesen.. 
Rendben, akkor viszem a kékest a request-be

Szerk: izéka, kis kép hol fog készülni, itt vagy majd ott? Mert ott úgy látom már komplett kis- és nagykép beillesztések vannak

-
Kidus
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tolem mehet csak szerintem az a szin sapatag, gondoltam lehet valami eletszerubb arcszint varazsolni neki, de csak a szakalla lett nagyobb, az meg pont nem jo, mert az a lenyege a karakternek, hogy ugy nez ki, ahogy, de mindegy mar, mondom tolem menjen, ha neked tetszik, csak en ilyesmi szinben preferalnam.
Toled fugg, ha gondolod menj vele request
-
Kidus
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Mehet.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Na még 1x: Szóval itt van kicsiben:

és az engedély: [link]
És itt van nagyban:

Légyszives bíráljátok el, és akkor tovább tudok lépni. Köszönöm.

-
válasz
3.Aragorn
üzenetére
Ndruu foglalkozik/zott a képeddel.
God Vazzeg: sztem Kidus leokézta, csak a színét kifogásolta, technikailag nem volt vele gond, de azért várjuk meg mit mond
ShellKretor: a linkeltek közül ez a leghasználhatóbb kép, szerk: igen, ebből már jól lehet dolgozni
Rabbitf_24: igen ez az a topik, de ha linkeket raksz be képek helyett akkor az életben nem fogják elbírálni
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Ja hát tudod a kiválasztódás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Crystalheart
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
(Hát még hogy, akik maguknak szerkesztenék, azok mehetnek egy jószerével kihalt topikba...
) -
Rabbitf_24
addikt
Hi
Ez az a topic,ahol a modik megmondják, hogy a kép, amit kiválasztottam az jó?
Mert ha nem, akkor hiába linkelgetem be a képeket válaszra várva...
Vki útba tudna igazítani? Köszi -
válasz
woodbear
üzenetére
Ezt a képet szerkesztesd bele a hozzászólásodba egy moderátorral

DonThomasino: az még hagyján, hogy fényképeket linkelsz, de, hogy még fekete-fehér is...
azoknak biztosan nem állok nekiGod Vazzeg: huh, akkorjó
már van egy pár változat belőleHunork: ez a Tron téma elég necc, lesz egy nagy fekete fej egy csíkkal, na mindegy, meglátjuk
-
Hunork
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Szia!
Ha nem vagyok tolakodó, akkor én most megszavaznám az első linket! Keresztapa 1. Mekkora már!
Ha nincsenek számítógépek, Tron é a többiek, akkor nálam Keresztapa a király! (odáig vetemedtem, hogy a Polip összes is megvan!
) -
Hunork
veterán
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Őszinte leszek, valahogy nem jön be, szeretném az igazi Tron feelinget megőrizni, ha lehet, persze.
Mint a mostani Ufo-fej, hasonló a linkelt három. Tudom, elvileg kell, hogy arc legyen, de a Tron alapból ugye "arctalan". Persze, csak ha nem nagy gond. Ha van még ötlet, azt megnézem szívesen! -
Hunork
veterán
Sziasztok!
Eljött az én időm is...

Itt van az engedély linkje:engedélyÉs bár elolvastam mindent, nem tudom, hogy ezek jók lesznek-e. Sajnos jó minőségű clip-art-ot én nem találtam, csak képeket, de szerintem talán lehet kezdeni valamit velük, nem "élő-képek", és főleg a jó hír, hogy szerintem a Tron beleillik a PH arculatába!
Én ezeket javaslom, sorrendben vannak a linkek, legelöl, aminek a legjobban örülnék:Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv:
Hunork -
-
JSaN
addikt
link rajzolva esetleg ebbol?
-
Kidus leokézta a nagyot, mehetsz a requestbe a kicsivel együtt.
; 
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Hello
esetleg erre egy bírálatot?

-
-
miresz
veterán
Hmm.. Egész jó. A zöld egy kicsit olyan mint ha erdész lenne,és nem katona..
Nem lehetne olyan zöld mint amit linkeltem? + a sapkának az elejére tehetnél egy rendfokozatot sárgával ami ilyen + egy pilóta szemüveget megnéznél rajt,ha nem túl nagy probléma?
Bocsi,ha körülményes vagyok.
Meg még mindig meg van ijedve nem?
itt jobb pofát vág. Bár napszemcsibe lehet,hogy jobb lesz. -
miresz
veterán
koxx nekem megpróbálnád amit beszéltünk? [link]
-
-
válasz
üzenetére
Nem sok esélyt látok rá, hogy ebből normális avatar legyen.
JSaN: az ilyen agyoneffektelt 3D-s renderképekből is legalább olyan nehéz (ha nem nehezebb) mint fotóból dolgozni, ha keresel még 1-2 alternatívát az nem baj
Nem tudom hol vannak a többiek, Wyll sztem tanul, Ndruu szerkeszt néha, de ő már hivatalosan nem arcképes hanem mod. Gondolom azzal is van meló bőven.
Próbálom utolérni magam, visszaolvasni kinek mi maradt el. Csak hétvégén nem tudok PS elé ülni.
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ennyit sikerült ebből a fotóból kihoznom

-
-
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Variálok majd kicsit a színekkel, este rá tudok nézni.
nepszter1: tükrözés még ok, de a kisképhez az eredeti file kéne, nem tudom ki készítette
-
woodbear
addikt
Kicsit élesebben.
-> 
-
woodbear
addikt
Ezek közül mehetne mindkettő akár?
Magam csináltam, csak azért kérdem

-
edgR
őstag
szia!
ez volt a 2. elkepzelesem (az eredetit foto miatt offoltuk), amibol koxx elkeszitette nekem ezt.
ezt azutan kidus kifogasolta.azota tobbszor is rakerdeztem mar, hogy mi a gond vele, de sajnos valaszt nem kaptam eddig.
utana tudnal nezni/kerdezni, hogy mi ezzel a gond?koszonom!
-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nos, ez? Ezen már egy szál éles átmenet sem lehet, átmentem az egészen apránként.

--> 
-
Crystalheart
őstag
A nagy forráskép teljesen más, de akkor megpróbálom a nagyot átrajzolni... (Az alap átrajzolás csak sablonos volt, mert úgyis kicsinyítettem, és ott még sokat alakítottam utólag liquifyvel.) De ha valaki nagy PS-mágus, akkor a fenti rajzból kihozhatna nekem egy olyat, mint a korábban beillesztett utolsó kisképem. Akarom mondani, pont olyat, csak jobb minőségűt.
(Barna haj, bajusz-szakáll-haj ez a fazon, és szélesebb áll és orr.)Amúgy én meg pont azt gondoltam, hogy a színátmeneteket, a kontúrokat még élesíteni kellene, hogy rajzosabb legyen.
Fene sem érti. Még csinálok egy verziót, de addig ha egy grafos is törődne a nagy képpel, hálás volnék. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-->

CactuS
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky