Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Szia Koxx!
Az én linkjeimre tudnál valamit javasolni?
-
-
C4mp3r
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
tehat akkor mi legyen? a javitott valtozat nem felel meg?
-
Varoz
addikt
-
edgR
őstag
sajnalom.
picit utananeztem, es sajnos csak jogvedett kepeket talaltam. amik nagyon tetszettek, azok:azt sem tudom, hogy ti rajzoltok-e logot, vagy csakis es kizarolag meglevo kepet transzformaltok ph kepes logova?
mert ha a rajz megoldhato, akkor mostmar latjatok az elkepzeleseimet, es szeretnek kerni 1-2 logot; amibol lehet majd valasztanom.
ha atalakitjatok a kepeket, akkor kerhetnem, hogy javasoljatok nehany forras kepet, ami szoba johet?a tema/kulcsszavak: méhészborz, mellivora capensis, honey badger
koszonom!
-
Igen, nem lenne baj, jó lenne vmi rajzos, fényképből mindig kétséges a végeredmény.
kungzi: ugye ezt te sem gondoltad komolyan

- fotó
- kis felbontás
- a feje 30%-a hiányzik
- 2 fej van a képenMinden igénylőnek egy kis olvasnivaló
laca: egy tux próbálkozás

-
-
válasz
miresz
üzenetére
Nem tűntünk el csak tudod ünnepek, újév... nem photoshoppal fekszünk-kelünk

edgR #16469: elég necces ez a kép
laca026 #16470: sajnos attól még pingvin marad, de talán az elsőből lehet vmi
JSaN #16467: nekem nem jön be az 1.kép
nepszter1 #16460: a logo biztos nem ok, másik kép még talán
-
Crystalheart
őstag
Szevasztok, engedély megvan, és végtére is maradok a lovag-tervnél, a forever alone egy idő után unalmassá válna.
Ezen szerintetek mit kellene még javítani, egyáltalán jó-e?

(Ebből indultam ki)
-
miresz
veterán
Eltűntek az arcképgyárosok.

-
BigManus
addikt
Üdvözlöm az Urakat!
Engedélyem rendben van, érdeklődnék mivel fanatikus Linux felhasználó vagyok, hogy ebből vagy ebből lehetne-e kihozni valamit? Próbáltam úgy választani, mivel van már pár pingvines arckép, hogy ne legyen hasonlóság.
Előre is nagyon köszönöm!
-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
RoyalFlush: Bocs, ami azt illeti, még nem rögtön tervezem, csak elgondolkodtam a dolgon.

-
Crystalheart
őstag
Hmm. Most már elvileg kaphatnék egyéni avatart, azon gondolkodtam, mi lenne, ha Forever Alone lenne? Ezzel csak az a gond, hogy egy idő után biztos le akarnám cserélni, meg ki tudja, meddig lesz poén, de... két-három évig csak kihúznám vele.

Első körben, jártál te ebben a topicban

[ Módosította: RoyalFlush ]
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Így milyen?
-->
-
RoyalFlush
őstag
válasz
C4mp3r
üzenetére
Karácsonyra be szerettük volna neked állítani a képet, de sajnos a jelenlegi formájában ez még nem lehetséges.
"Az orrán mindenképp változtatni kellene, mert az benne a legzavaróbb. Az itteni és a jelenlegi verzió között kéne valami arany középutat találni orrszabászatilag. Az a minimum, hogy kevésbé elütő színnel legyen kontúrozva a nózi."
-
Varoz
addikt
Üdvözletem!

Megkapam az engedélyt az egyéni arcképre.
Az egyik kiszemelt ő lenne.
A másikról kettő is van. 1. 2. -
miresz
veterán
Vagy még olyasmire gondoltam mint az amerikai filmekben a kiképző őrmester az is jó lenne bajusszal .

-
Bodz
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Sajnos nem tetszik.
Ezt találtam még, ez is megfelelne. Fejhallgató nélkül is. Talán így olyan nagy munka sincs vele. 
-
-
-
Bodz
nagyúr
Sziasztok!
Egy szép arcképet szeretnék, az engedély már megvan. Igazából szeretem a mostanit, csak jó lenne, ha picit egyedibb lenne. Egy ilyet szeretnék a nyakába viszonylag felismerhetően. Köszi.

Ha esetleg PH avatart nem lehet módosítani vagy nem megoldható a dolog, akkor ez is megfelelne a fején a fejhallgatóval.
-
-
miresz
veterán
Sziasztok Úrak!
Lehet saját arcképem itt az engedélyem hozzá. Első körben amik tetszenek :fox ,black hawk, flyers ,black knights, air force, SF
Én arra gondoltam,hogy a rókára valahogy rávarázsolni egy barettsapkát,de hagyatkozom a fantáziátokra. Előre is köszi.

-
liksoft
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
De ahogy nézel közben......

Szerk: Lassan aktuális: Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
Wyll
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És az enyém?
Legalább annyit mondj, hogy tetszik-e, hogy mire jön Kidus, tudjam, hogy őtőle függ a továbbmenetel, vagy már te is lemondtál róla. -
TESCO-Zsömle
titán
Igen, ettől féltem. Túl részletgazdag, és viszonylag kevés színnel dolgozik.
A forrása StarTrek, és 8472-es fajként hivatkoznak rá.
Köszönöm mindkettőtöknek a próbát. Ha van kedvetek/időtök még próbálkozzatok vele, de sanszos hogy a fent említettek miatt egyrészt nem megy át, másrészt felismerhetetlen lesz.

Nem mintha olyan közismert lenne...
-
-
-
Wyll
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Erre kérnék egy véleményezést mesteruram! Jó, nem jó, tetszik, nem tetszik, mit hangsúlyozzak, mi legyen nagyobb/kisebb/színesebb/világosabb/sötétebb.
Szóval nagyjából jó-e vagy sem..
Koxx: pontegyszerre

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megpróbáltam kihozni vmit ebből az alapanyagból, de sztem túl részletes ez a 3D-s modell ahhoz, hogy ~40x50 px méretben is kivehető legyen. Ha nem látom nagyban meg nem mondom mit ábrázol.

C4mp3r: persze, ezt linkelheted
Wyll: ez jó lett

-
-
liksoft
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
De morcos lettél....... (Bocsi, nem bírtam kihagyni.
) -
RoyalFlush
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Ha elkészültek a képek be kell illeszd egy hozzászólásba a request topicba, hogy ezeket szeretnéd majd, hogy beállításra kerüljenek. Infók itt.
-
-
-
-
-
-
-
C4mp3r
addikt
udv!
tudom, hogy fotobol nem nagyon szerettek dolgozni, de elkepzelheto lenne, hogy ebbol valaki ki tud hozni valamit? [link] nem tudom a hosszu haj mennyire negativ tenyezo, ha rakerestek John Petrucci kepre a neten meg ez egy rovidebb verzio

koszi aki megprobalja!
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv újra itt.
Megkaptam az engedélyt az esetleges váltásra, úgyhogy megint bepróbálkoznék a 8472-es fajjal. Ezúttal sokkal jobb forrásanyagra alapozva, hála egy 3D-ben járatos rajongónak:
Kép1
Kép2Szeretném tudni, hogy ezekből ki lehet-e hozni valami használhatót.
Előre is köszönöm.
-
SzalaiG
addikt
Garnéla avatar van már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

Tényleg B.U.É.K!

CactuS
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky
River