- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
skitzoo kérésére:
---
-
somogyib
őstag
válasz
Bjørgersson #7406 üzenetére
Ebben igazad van...
(#7407) MaTpr0F: készíteni kell hozzá egy kis képet is és mehet az ontopikba.
-
somogyib
őstag
válasz
Potrien #7387 üzenetére
Szerintem a forráskép jó lesz.
A "vágással" kapcsolatban koxx arra gondolt, hogy a nyak nem lent, hanem baloldalt van. Ezért előfordulhat, hogy a nyakát át kell helyezni, hogy a kész arckép PH-kompatibilis legyen, de előfordulhat, hogy így is jó lesz.
Az összefoglalóban még a korábbi kéréssel vagy bent, de ezt majd -secret- vagy a többiek módosítják.
A továbbiakban csak türelmesen kell várni.
Amúgy Potrien jó választás.
Rejtőtől talán csak Fred karaktere van a fórumon.
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
válasz
skitzoo #7339 üzenetére
Az ontopicba írj, linkeld a képet és az engedélyed.
Szépen kérjed, mert ha nem, akkor Wyll begorombul(nem csoda, ahogy látom futószalagon gyártja az arcképeket).
Az engedélyed olyan félhivatalosnak tűnik, de erről majd a modik nyilatkoznak...
-
somogyib
őstag
válasz
skitzoo #7329 üzenetére
Ez már sokkal jobb forrás!
A kész arcképről a jobb keze biztos, hogy le lesz szedve.
Könnyítést jelentene, ha olyan képet találnál, ahol a haja is teljesen látszik, de ez így is megoldható.
szerk: mire leírtam, már látom crey is elmondta, hogy miújság
- még mindig e-vel írom
[ Módosította: crey ]
-
somogyib
őstag
válasz
Bjørgersson #7317 üzenetére
Nem feltétlen. De ha inkább ezt akarod választani az egyéni helyett, akkor elintézem, hogy ne érjen össze.
-
somogyib
őstag
válasz
Bjørgersson #7315 üzenetére
Jó megfigyelő vagy. Kérdés?
-
somogyib
őstag
Semmi esetre sem akarok belerondítani a gyártók munkájába, de volt kedvem és Nova96 kérését megpróbáltam. Escobar:
-
somogyib
őstag
"Kollégák!
Lenne egy olyan kezdeményezésem, miszerint érdemes volna közzétenni itt a nagy képeket is. Két fő okból:1. A kérvényezők is látnák, hogy milyenek is azok a nagy képek, amik aztán kicsiben is megállják a helyüket. Ez ugyanis egyáltalán nem triviális. Legtöbbször még az eleve rajzfilmszerű képken is alakítani kell egy kicsit, hogy itt a ph!-n 40x50 pixelben is jól mutassanak."
Szerintem nem lenne túl nagy hatása, mivel a kérvényezőket nem az érdekli, hogy miből és hogyan készíted, hanem csak a végeredmény. (általában senkit nem érdekel, hogy Munkácsy vagy Leonardo milyen technikával festett, csak az, hogy a képe baromi jól néz ki a falon).
Ehhez még azt is hozzá kell tenni, hogy egyes félig elkészített avatarokat a kérvényezők simán elfogadnának, viszont PH kompatibilitás szempontjából azok sokszor még nem jók.
Ha ezt és ezt megmutatod egy kérvényezőnek, akkor azt fogja mondani, hogy az eredeti jobban nézett ki. És igaza van, mert nagyban a lekicsinyített avatarok rosszul néznek ki.
"2. Mi is tanulnánk ezáltal egymás képeiből, módszereiből."
Ebben lehet igazság.
-
somogyib
őstag
Az on-topicból:
"1-1 pixelnyit legtöbbször meg szoktam hagyni, mert sokan nagyítva nézik az oldalt és ha nincs meg ez az egy sor/oszlop plusz, akkor hülyén jelenik meg a kép széle.
Vagy volt már olyan is, hogy nem esett középre az arckép (a nicknévhez képest) és oldalra kapott pár üres pixelt, hogy szépen illeszkedjen."Huhh... Ilyenekre odafigyelni!
-
somogyib
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #7107 üzenetére
Megjegyzem: itt az off-ban jobb felül, a téma tudnivalóknál rossz a link.
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
Az arcképkereső oldalon a "Nevezd meg!" link nem jó: http://logout.hu/bejegyzes/ndruu/segits_kereshetove_tenni_a_ph-s_arckepeket/friss.html
----------------
Más.
Kalandor avatarja érdekes lett. Fényképszerű, nincsenek kontúrok, balra néz, le van vágva... Ez lett a rossz példa avatarra?
Vagy a házigazdának mindent lehet?
-
somogyib
őstag
válasz
somogyib #6541 üzenetére
Egyébként én inkább Shatterhand-ot választanám
-
-
somogyib
őstag
Méretileg egy kb. 50 px-be bele kell férnie. A max. tudomásom szerint 65 px. (magasságban). A Te általad kért képpel nem csak az a baj, hogy nem rajzosak (3D-sek, fotorelisztikusak, stb), hanem az is, hogy a figurának túl hosszú a lelógó maszkja (maszk ?). Azt igencsak le kellene csonkítani, és így már lehet, hogy elveszítené az "ábrázatát".
De régebben volt róla szó, hogy az Alient se lehet megoldani jól (túl hosszú a feje, nem fér be a "képkeretbe"), de valaki talált egy jó "karikatúrát" róla és úgy már átment a szűrőn.
-
somogyib
őstag
válasz
[Prolixus] #6491 üzenetére
Nekem is ugyanazt hozza, talán itt kellene jelezni. (holnap még csak február lesz
)
-
somogyib
őstag
válasz
minek?:S #5834 üzenetére
Értem, hogy a játékban más karakter, de itt az arckép-szabályoknak is meg kell felelnie (ezt fogják majd eldönteni a modik)
A "fegyverek, helyek, főhadiszállás..." az arcképen nem látszódnak
, viszont az ilyen eltérések az arckép egyediségét figyelembe véve számítanak; tehát lehet, hogy jó lesz ez...
Az "ész" meg nem számít, legalábbis nálam nem.
Pl. ez vagy ezek közül valamelyik szerintem még jó lehet; majd meglátjuk...
Egyébként melyik karakter lenne jobb számodra, Overwatch vagy Stalker?
-
somogyib
őstag
válasz
Bjørgersson #5743 üzenetére
Az ON topicon nem annyira rece, biztosan azért mert ON. (de igazad volt, levettem egy kis sharpent)
-
somogyib
őstag
Ezek hasznos infók voltak.
"A nagy képeket normál Bicubic átméretezéssel kicsinyítem le (kis képek esetén Bicubic Sharper)."
Én még ezek után is szoktam Smart Sharpen-t használni/próbálgatni (+ Contrast)
Véleményem szerintem a legnehezebb - de nagyon fontos - momentum: az arckép ne csak jól nézzen ki hanem hasonlítson is az eredetihez (legyen ugyanaz a tekintet). Szerintem ezt a legnehezebb összehozni.
-
somogyib
őstag
Szerintem nem is hasonlít, vagy igen?
Viszont Ndruu alkotására se mondanám, hogy Don Johnson, viszont nagyon jól néz ki.
-
somogyib
őstag
Koxx megjegyzésén én is jót röhögtem.
Az első koncert életemben egy Waszlavik volt: "ha neked kockás a fejed számtan füzet legyen a te neved".
Előzenekar az Ápolók volt: "belém már csak hálni jár a lélek, fáramászó életmódot élek".Szép emlékek.
Mindenki másnak:
Köszönöm a köszönetet, használjátok egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest