- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Pár perc egy arckép beállítása. De mivel még kiegészítő teendőkkel is jár, ezért nem egyszerű nekiállni. Átalában nekem is rá kell készülnöm, hogy akkor most rendberakom a dolgokat. Most pl. egy jó másfél órát töltöttem a véleményezésekkel, beállításokkal, le-, ill. feltöltögetésekkel, és az összefoglaló aktuálizálásával.
Egyébként mi a kérdésed célja?
-
vond
MODERÁTOR
Bizonyos esetekben, vagy akár a folyamat egy részeként jó lehet a vektoros munka, de én elég sokat szoktam pixelbuzergálni a már leméretezett képeken (mert van, amit csak így lehet igazán jól megcsinálni, pl. szemek, borosta), ezért nem tudom a bitmap-es részt elhagyni. És sokszor kényelmesebb is PS-ben dolgoznom. Talán ha jobban ismerném az Illustrator-t, meg mondjuk lenne egy digit. táblám.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
legiaap #6748 üzenetére
Sajnos semmi időm nincs mostanság arcképezni, pedig komolyan mondom, még hiányzik is.
Ha van is elvétve egy kis időm, az is kevés nekiállni egy-egy avatar-nak, mert ezek minimum fél-egy órák, de van, amelyikbe belemegy 2-3 is.
Szóval, ha lesz valamikor időm, megpróbálom. Lehet, hogy megoldható a páncélos Batman is, de azért az keményebb dió. Mondjuk elképzelhető, hogy van ennél jobb forrás is.
-
vond
MODERÁTOR
Volt, és nekem nem szürke volt. Csak azért tűnik kicsit másnak, mert alatta nehezebben barnul a bőr. De ezen tényleg nem fogunk összeveszni.
Én rámondom az igent erre az utolsóra (bár a bőre még mindig kicsit rózsaszín). Szerintem mehetsz vele át az ON topikba, ha megvan az engedélyed is.
-
vond
MODERÁTOR
Már miért lenne szürke? Ott is ugyanolyan színű a hajad, csak kevesebbet látsz belőle. Én a borostát, meg az ilyen pár millis "hajat" úgy szoktam megoldani, hogy a bőrszín felett a haj/szakáll színével töltöm ki, de csak olyan 40-50-60%-os átlátszósággal. Plusz pár sötétebb pixellel lehet erősíteni a rövid szőrzet érzetét.
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
Nagyon szívesen! Használjátok egészséggel az új arcképeket!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
sirszevenap #6352 üzenetére
Nagyon szívesen! Használd egészséggel!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #6341 üzenetére
Igen, szabin vagyunk. És én speciel nagyon jól szórakozom azon, hogy Peterson_-nak kell mindent csinálnia.
Ja, nem.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #6282 üzenetére
Tessék. Saját tárhelyen van a cucc, tömörítetlenül.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Ricardo128 #6099 üzenetére
A szemeit kicsit fel kell majd nagyítani, meg kicsit alakítgatni kell még itt-ott, de jó lesz.
Ezzel már mehetsz az ON topikba.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Snip3r_HUN #5855 üzenetére
Nem rossz, de az itteni szerintem mégjobb.
-
vond
MODERÁTOR
Találtam egy nagyon jó forrást. Ebből hogy tetszene?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #5680 üzenetére
A kék szerintem még belefér, bár a többiek nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban.
Mondjuk én a helyedben inkább egy Scout Trooper-re mozdulnék rá.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
ledgeri #5682 üzenetére
Betettelek téged is az fő arcképes topik összefoglalójába.
Egyébként már készült neked egy "netflix-es paci", ami végül nem tetszett. Akkor most az alap arckép tükrözése, átszínezése a végleges? Csak azért kérdezem, nehogy valaki feleslegesen dolgozzon vele.
-
vond
MODERÁTOR
Próba jelleggel betettem a folyamatban lévő kéréseket az ON topik összefoglalójába. Ha esetleg kihagytam volna valamit, kérlek jelezzétek ebben a topikban. A moderátorok, arcképgyárosok, topikgazdák pedig módosíthatják egyből az összefoglalót is (pl. ha valaki megérkezik a kéréssel, vagy forráskeresés zajlik, vagy ha nekiáll egy arcképgyáros, ha pont került az ügy végére, akkor meg egyszerűen törlés).
Mindjárt írok pár sort a fő topikba a dologról. Megnézzük, hogyan működik. Aztán max. visszavonjuk, ha nem lesz sok értelme.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #5669 üzenetére
Szerintem is egész jó arcképet lehetne összehozni belőle.
Lehet, mindjárt meg is próbálom.Amúgy beállítottam az ON-ban, amit lehetett, meg összeszedtem, hogy ki van még függőben. Baszki, ráment vagy fél órám.
Nem csak a rajzolgatás viszi az időt, hanem ez is. De most már azért kezdünk egyenesbe jönni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #5666 üzenetére
Szerintem ez a szürke-kék sisak még elférne a többi között. Formájában egy kicsit hasonlít a meglévőkre, de színben egyáltalán nem. Szerintem könnyen megkülönböztethető lenne.
A többieknek mi a véleménye?
Vagy egy jófajta Scout Trooper innen.
-
vond
MODERÁTOR
Nem akarok ezen vitatkozni, de az a fej mérges. Ezt látom. Nem tudom kitalálni, hogy közben mi mást gondolsz. De ha már itt tartunk, az sem visz előbbre, hogy hetente megírod, mióta vársz. Azt hiszed, nekem jó ez, hogy nem tudom befejezni már hetek óta, és nincs időm másnak sem nekiállni? Nem jó érzés, hidd el.
-
vond
MODERÁTOR
Ha lenne egyáltalán időm befejezni (de jelenleg nincs, mivel a kenyérre valót is meg kell keresnem), akkor most jól elvennéd a kedvemet ezzel. Szóval a mérges fejekkel nem leszünk előbbre. Örülnék, ha nem nagyon alkalmaznád többet.
Taifa Díaz: Írtam már neked (is) annak idején, hogy sok-sok munkával talán megoldható lesz. De eddig a tiédre sem jutott idő, sajnálom. Ha lenne belőle értelmes forrás, biztos előbb lenne meg, de az ilyen anyagokkal súlyos, több órás meló van. Szóval most sem tudok mást mondani, mint hogy türelem.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Skillet #5467 üzenetére
Elég baj, hogy tele van szemetelve a főtopik (sokszor ezért is csúsznak lejjebb a kérések), nem kellene még neked is ráerősíteni.
Most nincs egyébként olyan sok, csak reagálások (arra meg szükség van, ha nem te viszed át a képet, hanem arcképes szúrja be).
Általában azért tisztogatni szoktuk a felesleges dolgoktól, de mi sem ülünk 0-24-ben a gép előtt, hogy az arcképgyártás mellett még folyamatosan takarítsunk is. Egyértelműen le van írva a szabályzatban (több helyen is), alapnak kellene lennie, hogy ezt mindenki betartja, de sajnos nagyon sok esetben mégsincs így.
De ne vedd támadásnak a dolgot, csak elég érthetetlen számomra, hogy miért olyan nehéz betartani ezeket a dolgokat, ezzel elősegítve a folyamatos munkát.
Várunk vissza nézelődni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Skillet #5459 üzenetére
Én töröltem, mert teljesen felesleges hozzászólás volt. A téma tudnivalók több linkjén is le van írva, hogy mi a pontos folyamat és hogy mit kell és mit nem kell tenned. Ezek szerint egyiket sem sikerült elolvasni és megérteni. Elég szomorú...
Rövidre zárva a témát, beállítottam az arcképedet.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Bad Pritt #5192 üzenetére
Nem túl egyedi, de megjárja. Mondjuk én Katsumoto-t sem vetném el teljesen. Lenne meló vele bőven, de szerintem sokkal jobb figura, mint ezek az ezerszer látott, tüskéshajú FF, anime, stb. karakterek.
Most eszembe jutott, amikor a FF7-et toltam. De ki-be-ba' jó volt az...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #5084 üzenetére
Örülök. Akkor vidd át őket az ON topic-ba, az engedélyeddel együtt.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #5078 üzenetére
Tessék:
_
_
Ennél erősebbre én már nem venném.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #5069 üzenetére
Igen.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #5055 üzenetére
Tessék:
_
_
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Balathruin #5027 üzenetére
Volt egy szabad fél órám a bejgli és pálinka mérgezés közepette, így beállítottam minden függőben lévőt. Most megyek vissza zabálni meg vedelni.
BÚÉK!
-
vond
MODERÁTOR
Atyaég!
Szerintem meg az a durva, hogy eddig még nem volt se Lolka se Bolka avatar. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Mezga Aladár #4728 üzenetére
Kivágtam pár egész jó sisakos forrásképet a rajzfilm epizódokból, és neki is álltam a rajzolásnak. Meglátjuk, mi sül ki belőle.
Szerk.: Módosítok. Átsiklottam felette, hogy freemanone már nekiállt. Úgyhogy akkor én leálltam, sokat úgysem haladtam még vele.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mezga Aladár #4719 üzenetére
Nermal és Garfield két külön karakter. Csak azért szerepel Nermal mellett is a Garfiled cimke, mert az a rajzfilm címe.
Ez a kétoldalra néző Aladár szerintem akkor sem lenne jó, ha nem lenne még Aladár. Elég csak ránézni a kicsinyített verzióra és összehasonlítani a mostanában készült arcképekkel.
Ettől függetlenül, ha lesz moderátor, aki szerint ez még belefér, akkor nem állok az avatar útjába.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mezga Aladár #4717 üzenetére
-
vond
MODERÁTOR
válasz
freemanone #4546 üzenetére
Üdv. a csapatban!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
freemanone #4540 üzenetére
Ugye-ugye, mennyivel jobb így?
A füleit tényleg "kicsúcsosíthatnád"...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
freemanone #4535 üzenetére
Szerintem jobb lenne csak a fejét+nyakát meghagyni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
-=Vacsek=- #4479 üzenetére
Az első jobb, bár azon is elég sok helyet elvesz a nagy haj.
Bár ezzel még talán lehet valamit kezdeni.A második viszont eléggé felfelé néz, illetve itt még nagyobb a hajkorona.
Ha lesz egy kis időm és végzek az elmaradt munkákkal, akkor nekiugrok.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
freemanone #4478 üzenetére
Jó lesz, de kéne egy kiskép is belőle. (Lehetőleg csak a fej legyen rajta.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Formula-1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest