- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oliwire #4326 üzenetére
ezek közül egyik sem. Ráadásul szinte mindegy melyik ruhásat választod forrásnak, mert színezni könnyű fehérről feketére, viszont a galléron kívűl más nem fog látszani...
Ezek amúgy rettenetes források, használhatatlanok egytől-egyig.
Ez már vállalhatóbb, de ez sem az igazi.
-
válasz
aytukabozs #4311 üzenetére
nem rossz a kalkulátor, de senior ranghoz 2500 nap kell hogy kapj egyedi orcát, Őstag vagy afeletti ranghoz pedig 800. Te valamikor 1,5 év múlva lehetsz jogosult...
-
Különböző méretekben, bambanonek:
-
-
-
Ez pedig a nagy méretű kép.
Sajnos a recékkel nem igazán tudok mit kezdeni. Szerintem a gif tömörítés / mattítás barmolja szét ennyire... Sajnos átlós vonal, ez ilyen lesz. De segítséget szívesen elfogadok tapasztaltabb kollégától.
-
A két embernek akinek beígértem az arcokat, kérem türelmüket. Nem hogy úszok, de rövid pályás EB-n vagyok jelenleg vazze, csak én vagyok az egyetlen induló...
köszi...
-
válasz
#Morcosmedve #4266 üzenetére
Malloy!
Belső / külső kontúrok lehetnének kicsit erősebbek, szerintem a kiskép túl nagy. Egy picit világosíts a bundaja színén is. Amúgy egész jó próbálkozás.
A feje amúgy oldalt le van csapva, a kiskép meg mind a két oldalt.
-
válasz
MichaelSD #4207 üzenetére
Hozhatsz akárhány sört, ennek neki nem állok.
Az olyan render képeket szoktam elvinni, ahol alapvetően egyszerű körberajzolással felismehető marad a karakter, és nem kell megfelelő árnyékolással térhatást kelteni. A te forrásoddal sok szívás lenne, és nem is lenne jó a végén.
-
válasz
Peterson_ #4200 üzenetére
Egészen addig, amíg egy-egy kérvényezőnek nem kell magának összetákolnia a képeit, és utána nem mi bíráljuk el, addig nem fogja senki megérteni mekkora szívás vacak alapanyagból, meg lehetetlen forrásból dolgozni.
Sajnos ez van...
Sokszor már az arcképgyárosoknak is tele a bakancsa a kötekedésünkkel...
-
válasz
Peterson_ #4186 üzenetére
Egyszerű a szitu, azért használtam fiatal koromban is szoftvert angol nyelven, mert úgy találsz hozzá a legkönnyebben tutorialokat.
- azóta pedig megszoktam, plusz a nyelvtudásom is fejlődött valamicskét.
Nem gáz magyarul használni, csak kb. mindenki wtf. fejjel néz rád, ha mondjuk egy magyar effekt nevet leírsz.
-
válasz
fi:zi'k #4149 üzenetére
Én speciel pen toolal kontúrozok általában (mióta Tamoo leb@szott párszor mert szőrösek voltak a konturjaim
).
Aztán utána stroke path parancs, és az aktuális brush mérettel ki is húzza a kijelölt path-eket.
Érdemes akár külön csoportokba rendezni a patheket is (külső - belső kontúrok, és külön le szoktam választani a szájak és a szemek területét, mert azzal sokszor játszani kell).
Ez hosszabb, de szebb eredményt ad.
-
válasz
Bjørgersson #4047 üzenetére
Akkor ti sem látnátok, meg az arcképgyárosok sem.
-
válasz
Bjørgersson #4039 üzenetére
csak szerette volna valaki, aztán elutasítottuk a méretes feje miatt. Nem lehet jó arányokkal kihozni belőle semmit. Ha meg összenyomod, akkor már nem ugyanaz.
-
Ndruu-t megpróbálom majd elcsípni, és szeretnék kérni egy vállalkozó kedvű Közösségépítőt, aki bevési a megfelelő táblázatba azoknak a képét, és kérését akik már igényeltek új pofázmányt, de még nem foglalkoztunk velük.
Mert egyszerűen annyi backorder van a nyakunkon, hogy elsiklunk felettük, és jó lenne egyben látni őket.
-
-
válasz
GrooveHero #3968 üzenetére
Mert ott szándékosan azt a képet kérte a user, koxx-nak meg nem fájt. De voltak itt korábban olyan userek, akik balhéztak amiatt, hogy ne kapja meg más ugyanazt az ábrázatot.
Emiatt döntöttünk úgy, hogy átrajzolva kapja majd mindenki más is.
-
válasz
TomWexX #3918 üzenetére
"csinzeexeyeyey áltatnám. s"- LOL.
Igen, reményeim szerint ha találunk új arcképgyárosokat, vagy a régieket is be tudjuk vonni a küzdelembe, akkor visszaállhat. Sajnos sokan inaktívak, Peterson_, Vond ugyan futószalagon gyárt, de nekik is csak 24 órából áll a nap, és felebaráti szeretetből csinálják ezt az egészet.
Ndruu is kiesett most egy időre, Tamoo is pislog mint hal a szatyorban, azt se tudja hova kapjon, koxx sem tud most új képeket vállalni... én meg megírtam, hogy nagyon hajtós lesz a következő két hónap.
-
válasz
GrooveHero #3910 üzenetére
Bővebben itt.
-
Nekem mindegy a nyak körüli kérdés. Meccseljétek le.
-
próbáltam felemás nyakat rajzolni, úgy nézett ki, mint akinek gyermekbénulása volt, vagy valami hasonló- csak belehúztam. Ráadásul már így is elég magas, összébb is kellett nyomnom a fejét, nem akartam még a csuklyát is beletenni, mert akkor elveszik az arcon a sok mimikai ránc, és egy egybefüggő paca lesz ha bele akarok férni a max. 54 pixelbe...
Tamoo: okok!
Második kör:
-->
-->
megjegyzés:
Ez a kép azért volt érdekes nekem, mert már gyárilag annyira jó kontúrjai voltak a képnek, hogy azokat nem akartam szétbarmolni, meg újra rajzolni.
Úgyhogy életemben először használtam a color selection-t, és egész vállalható eredményt adott, utána már csak letisztogatni, és újra színezni kellett az egészet.
(meg persze a szokásos módosításokat, szem nagyobbítás, haj letisztítás, etc.).
-
válasz
jim bcs #3827 üzenetére
Nem rang függő a dolog. Egy moderátor ugyanúgy nem kérheti pl. a Kisvankondot. Ha jelentősen eltér, lehet akár Roti is, de ahhoz tényleg el kell térnie. És nagyon jó forrásképnek kell lennie, mert ezek a kutya fejek rohadt hálátlanok, nagyon nehéz jó avatart varázsolni belőlük...
pl. profilból mutassa a kutyát, ne szemből.
-
válasz
Stanchore #3787 üzenetére
Tedd meg kerlek amit Vond javasokt, továbbá a haj/arc találkozásnál, a szemöldök, a szájak is kaphatnának egy a külsőnél 1 mérettel kisebb kontúrt. Utána szerintem jó lesz.
Kb. Ami a fülnél van jónak tűnik.
Ne adj isten rádobnál egy pici árnyékot oldalra, akkor tökéletes lesz (nekem is itt tanítgatták feljebb
).
-
válasz
Ferko75HUN #3783 üzenetére
A szemét is körbe kéne kontúrozni, meg jó lenne látni a lekicsinyítés előtti képet... Továbbá pár pixellel megnéznék nagyobbat is.
-
-
válasz
Alcatraz13 #3606 üzenetére
Nagyon messze vagy még a jogosulttól... majd akkor kérj ilyenre arcképgyárost, ha ott vagy a kapujában. Amúgy is kevesen vagyunk, és akik vannak, azok is vagy munka alá temetve, vagy próbálnak kicsit kikapcsolódni és nyaralni, hogy utána munka alá legyenek temetve.
-
A belső és külső kontúrok zavarnak meg valószínüleg és a nagyobb szemüveg, az meg nagyon kell, különben egy értékelhetetlen paca lesz, mint ahogy az általad linkelt verzión.
Ndruu zseniális munkát végzet ezzel is, én tudom ebben is mennyi meló van.
- alakítani és kérni mindig lehet, de nemtudom hogy jobb lesz-e a végeredmény?
-
válasz
Patrick76496 #3496 üzenetére
Használd egészséggel.
dadawa: úgy látom, hogy mindenki nyári láblógatáson van, úgyhogy bevállalom a tiédet is, de nem most azonnal.
- két három napot kérek én is.
-
válasz
Patrick76496 #3492 üzenetére
Ahogy Ndruu mondta, ez nagyobb nem lesz. Kérlek fáradj át a hivatalosba, és kérvényezd a beállítását. Ott majd dobok rá egy kisképet is.
-
válasz
Patrick76496 #3461 üzenetére
próba:
-
válasz
#79621120 #3475 üzenetére
Ezek jó források, de azt néztem, hogy Abbyből rengeteg jó kép van Deviantarton. Ez is egy ilyen pl. Szóval a karakter simán mehet, azt kell megnézni, hogy az általad linkelt képet hogy tudjuk megoldani, mert egész alakosban biztos nem fér bele :/
-
válasz
Patrick76496 #3465 üzenetére
A napokban meg sinálom, de a hétvégén nem volt rá érkezésem, sorry....
-
válasz
Patrick76496 #3463 üzenetére
A karjai így tuti nem fognak beleférni
de jó avatar ötlet... Egy Leelat már gyártottam anno, szerintem ezt is elvállalom, csak keresek egy másik forrást.
-
-
válasz
Bjørgersson #3421 üzenetére
Ezek jók
)
-
válasz
GrooveHero #3406 üzenetére
Igen, ez jó forrás.
-
válasz
GrooveHero #3404 üzenetére
Megpróbáltam ipadről, ps expressel, ez lett belőle....
-
válasz
GrooveHero #3387 üzenetére
Ide akkor írsz, amikor szeretnél, azért OFF
-
válasz
Dyingsoul #3363 üzenetére
Nem a szívem lágysága (bár Calgonnal mosom) a kérdés, hanem az, hogy furán mutat. Amit linkeltél avatart Ad-m-től azért mégiscsak egy jól körülvehető fej, vállakkal, magyarul legalább sejted hogy van valahol egy arc a csuklya mögött.
Itt tényleg inkább az ekevas este forog fönn, főleg ezzel a vágással. És attól hogy lecsapod a vállát, még kevésbé lesz kívánatos.
Bár figyelj, nem kell hozzá pont az én pecsétem, hogy átmenjen. Ha két moderátor (Ndruu, koxx, Tamoo, RoyalFlush akik még itt szoktak áment mondani) elfogadja, akkor én nem teszek csak azért keresztbe, mert nem tetszik.
-
Csak egy kis fejtágító (elsősorban az arckép igénylőknek, másodsorban a Közösségépítő kollégáknak, akiknek innen is köszönjük az eddigi segítségét és hathatós munkáját
), hogy miért esett a választásom arra a forrásképre tigris ügyben, amiből végül ez az avatar jelölt elkészült:
Az összes itt linkelt forrás (hiába is volt rajzos) egy dologban nagyon hasonlított: túlságosan zsúfolttá és bumfordivá tette a tigris fejét a sok vékony apró csík, ami 500x500 pixelen jól mutat, de ha már lekicsítjük a tizedére, akkor kb. ez lesz az eredménye:
Most tekintsünk el attól, hogy nincs körbevágva, meg megcsinálva, de látszik rajta, hogy rengeteget kellett volna a csíkokon alakítani, plusz a szemét is jócskán növelni, hogy legalább egy picit felismerhető legyen azok számára is, akik nem tudják hogy mi is akar lenni ez a puffancs amorf zebra a képen - mert mondjuk először futnak bele ebbe az avatarba, ha beállítjuk, és a leendő gazdája elfogadja...
Kb. 3 percnyi kutatás után találtam meg ezt a forrás képet, ami sok szempontból megfelelt:
1. a tigris feje nem egy gömb (ahogy a legtöbb ábrázolásnál)
2. pont annyira részletesen van kidolgozva, hogy valószerűnek tűnik, mégsem vesznek el a részletek ha lekicsinyítjük
3. kellett egy kicsit mókolni a körbevágásával, meg odabiggyeszteni egy nyakat neki, de még mindig kevesebb meló volt vele, mint amennyi egy teljes átrajzoláshoz és átalakításhoz kell. -
válasz
Bjørgersson #3292 üzenetére
De, sőt az eredeti képen nagyon gyengén van megvilágítva, valamint tele van sérülésekkel etc.
Direkt választottam sárgásabb árnyalatot, mert ez a barnás cucc nagyon beleolvadna pl. Az MA designba.
-
Bakker, tényleg a strokeot alulra is odateszi.... OMFG. Leszedem mostmár akkor is
--
Wyll:
alapvetően nem szaroztam a külső kontúrozás megerősítésével, hanem kijelöltem a pen tool által rajzolt összes vonalat, és egy 5-ös brush ment rá mindenre.
Pont amiatt, mert ott a stroke, és azzal rátettem még két pixelnyit.
Csak azt elfelejtettem, hogy az az egészet körbe rajzolja, még ha nem is látszik az alja
-
-
No, akkor két újabb változat, készült egy javított (gondosan ügyelve az kicsinyítésnél, és készült egy "csak" fej és nyak - btw. nekem nem tetszik a váll nélküli verzió, mert túl hosszú már a nyaka, összébb kellene húzni az állkapcsát:
--
Kérném a véleményeket a kérvényezőtől és kollégáktól is.Bazze, lecsaptam a sarkát, ez így nemjó, mindjárt kijavítom.Javítva, koszmókmentesítve, -2px
-
Közben most láttam, hogy ezt nekem irtad... Nem igazán szeretnék átrajzolni még egy adc robotot, mert kb. 4 órát baszarintottam el ezzel. A másik még rosszabb forrás volt, azért nem is annak álltam neki.
Az előzőn legalább valamennyire kivehetők voltak a kontúrok. Ezen 0.
-
Pedig azzal kicsinyítettem, nem az automatickal.
Megjegyzem toltam egy videót, de egyrészt csak a kontúrokig vannak meg (utána elfelejtettem újra elindítani
), ráadásul folyamatosan popuppolt az outlook, hogy ki küldött nekem levelet... Na az meg nem publikus, szóval ez most nem kerül fel
koxx: ok, holnap legyártom újra.
-
Rohadt macerás, úgyhogy ez elég sok időt el fog vinni...
Még csak a kontúrok felével vagyok kész, de a neheze még most jön.... utána átalakítás, hogy beleférjen, színezés és árnyékolás. Nem lesz egyszerű na... Szóval kérlek ahogy írtad, várj türelmesen, mert én nem vagyok olyan ügyeskezű, mint a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest