Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz BoB #9048 üzenetére

Üdv! BoB csódás szépestét kívánók.

Bemútatkóznék ha nem próbléba, nem offolni szeretnék..

A Pure-ArchLinuxot,ajánlótták játék témákban,LinuxMintet 1évig használtam és azóta ímádóm az Arch LInuxot 2018 óta őrőmmel használóm sok sok tadulás útán és mindig is tanulók,mára - már ott tartok hogy mindent betudok állítani is ami nekem kelenifóg:Steamen mindennel Príma teljesíménnyel futnak a játékaim ha éppnen játszaí - szeretnék és minden amit éppen használók....

Ó kőszőnőm hálásan a válaszódat,igen kicsit le is vagyo maradva igen,míértjét mondanám el.

A Pure-Arch saját repóját használóm sok őrőmmel és ídáíg is mint, éppem máma írom is a soraimat - betónstabíllan fut a rendszerem anómálíákat ídáíg sem tapsztalok.

A kérdésedre szeretnék jól kórrekten válaszólni és szertnélek meg is kérdezni,mert aupdítakta módón tanulam és mindig is élethósszíg-tanúlók: flatpak mit tartalmaz kb;32bit lib vagy prógíkat és még ilyenekre gondólók.

Az a érdekes számora hogy amikór a terminálból fríssítem a rendszerem,mert csak a terminál szeretem használi,persze a guis proikat is.

A pacman -Syu val nem listázzan a flatpak repoját,pedig az AUR-engedélyezve van.

Kérdésem kérésem az lenne mi a te véleméneyd,hogyan használjam jól a PureArchLinuxot cinnamon a felűletem.

Új hozzászólás Aktív témák