Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Üdv! BoB csódás szépestét kívánók.
Bemútatkóznék ha nem próbléba, nem offolni szeretnék..
A Pure-ArchLinuxot,ajánlótták játék témákban,LinuxMintet 1évig használtam és azóta ímádóm az Arch LInuxot 2018 óta őrőmmel használóm sok sok tadulás útán és mindig is tanulók,mára - már ott tartok hogy mindent betudok állítani is ami nekem kelenifóg:Steamen mindennel Príma teljesíménnyel futnak a játékaim ha éppnen játszaí - szeretnék és minden amit éppen használók....
Ó kőszőnőm hálásan a válaszódat,igen kicsit le is vagyo maradva igen,míértjét mondanám el.
A Pure-Arch saját repóját használóm sok őrőmmel és ídáíg is mint, éppem máma írom is a soraimat - betónstabíllan fut a rendszerem anómálíákat ídáíg sem tapsztalok.A kérdésedre szeretnék jól kórrekten válaszólni és szertnélek meg is kérdezni,mert aupdítakta módón tanulam és mindig is élethósszíg-tanúlók: flatpak mit tartalmaz kb;32bit lib vagy prógíkat és még ilyenekre gondólók.
Az a érdekes számora hogy amikór a terminálból fríssítem a rendszerem,mert csak a terminál szeretem használi,persze a guis proikat is.
A pacman -Syu val nem listázzan a flatpak repoját,pedig az AUR-engedélyezve van.
Kérdésem kérésem az lenne mi a te véleméneyd,hogyan használjam jól a PureArchLinuxot cinnamon a felűletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest