- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Siriusb
üzenetére
ezen felbuzdulva kisakkoztam, hogy miért nem tudok belépni Waylanddal, egy mode setting hiányzott csak.
cserébe az első loginnél rá kellett jöjjek, hogy a kedvenc KVM szoftverem nem támogatja a Waylandet, ahogy a forkja sem, és az a szoftver sem, amiből ezt forkoltákszóval: ismer-e valaki ezekhez hasonló, aktívan fejlesztett programot, ami támogatja a Waylandet?
-
törölt tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Az a Wayland miatt van. Gyorsabb.
Viszont ...
- nekem még sehogyan nem sikerült gamma értéket állítanom Wayland alatt
(a laptopomon 1.1, 1.2, 1.2 érték van beállítva xorg alatt)- a Kodi újabb verzióját sem sikerült Wayland kompatibilisre tákolni, bárhogy ígérgették.
A 3840x2160 kijelzőt 2x skálázásnál 1920x1080 kijelzőnek látja, tehát 4K tartalmak ugrottak. Kizárólag a beállított 60Hz-en képes lejátszani, tehát egy 24fps film nem az igazi.
Mindezek tökéletesen rendben vannak xorg alatt.Sajnos nekem továbbra sem pálya a Wayland.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Assetto Corsa Rally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Asus Vivobook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB