Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Szerintem igen, ez lesz a titok.
Koszonom a valaszokat!Egy masik kerdesem is lenne, hogy valakinek sikerult eletrekelteni a hibernalast swap file -lal?
16GB ramom van, egy 16GB -os swapfilet hoztam letre, ami tokeletesen is funkcional.
De mikor kiadom a systemctl hibernate parancsot, Not enough swap space for hibernation hibat dob, akkor is, ha van osszesen 300MB ram foglalas.
Beraktam a /etc/default/grub -ban hozzadatam a GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAUL sorhoz a resume=/home/anorche/msata/swap swap_file_offset=14018560 erteket, majd grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg, restart, de nem segitett.Kiprobaltam gyorsan swap particioval is. Igy mar ugy csinal, mint aki hibernal, de valoszinuleg csak valamilyen egeszsegtelen modon kikapcsolja a gepet.
Ez igy nem jo
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB