- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen, közben rájöttem mikor bill kombót rendeltem a futásához, és hát tök logikus is. Viszont fura, hogy csak 3MB-al fogyaszt kevesebbet az mc-hez képest. Szerényebb fogyasztást reméltem. Double Commander tényleg rettentő sokat tud, de ahogy mondod, ez miatt eszeveszett nagyra hízott, és zabálja is az erőforrásokat. Láthatóan gyorsabb egy vifm, vagy mc. Igazából elgondolkoztam, hogy mi az amit baromi gyakran használok egy filekezelőben, és azokat igen nagy részben tudja az mc is, meg vifm is kiegészítésekkel (mert pl vifm alapból nem tud ftp klienst). Viszont Bspwm-en nagyon bután néz ki a Double Commander, ha más is meg van nyitva mellette, így azt most töröltem (beállításait meghagytam, hogy ha visszatérnék rá. Akárcsak az Openbox-ét is). Tux Commander kvázi egy lecsupaszított Double Commander, csak asszem az sem tud Trash-ba törölni, és nincs is rá megoldás (nemúgy mint az mc-nél, és vifm-nél) Így ez eléggé nagy érvégés, pedig eléggé letisztult felülete van, és gyors. És eszeveszett keveset fogyaszt. Köröket ver a minden file managerre.
Vifm milyen tömörítvénybe nem tud belenézni? Néztem még a Last file manager-t, nnn, lf, ranger, fff, de a legtöbbje már ott kiesett, hogy nem dual panelos. Mc-nek alapból eléggé buta kinézete van, viszont vannak beépített color sablonok, és abban nekem a Modarin256-root-defbg nagyon bejön. Annyira, hogy a vifm szín beállításait is az alapján konfigoltam manuálisan. Ez alapján így az mc nekem eléggé jó, de azért a vifm-el együtt használom most, aztán jövőhéten eldöntöm melyik maradjon. Pythonnal mi a bajod?
Amúgy én most az rtorrent-et konfiolom. Kíváncsi leszek, hogy tudok-e élni terminálos torrent klienssel. Elvben nem csinálok különöset, csak betöltöm vele, és mikor eljött az ideje, akkor törlöm onnan, úgyhogy nem kéne zavarjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Harcmezőre termett az új GeForce driver
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest