- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Az Oppo Watch X3 különleges szíjjal érkezik a Find N6 mellé
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nem lehet vele pontosan ugyanazt kialakítani, mint nekem Arch-on. Vagy ha igen, akkor olan mértékű utánajárással (4 napot szántam rá max), hogy egyszerűen nem éri meg. Arról nem beszélve, hogy kb a felét alakítottam ki debian-on mint Archon, és már több memóriát foglalt, és jócskán több csomagot pakolt fel feleslegesen. És akkor még ott az a probléma, hogy volt olyan program, amit nem találtam debianhoz, és forrásból forgatva gondjai akadtak. A GTK-s téma se működött rendesen debian alatt ugyanúgy GTK-s rendszeren természetesen. Polybar pl teljesen kuszán működött. Csomó beépített elemre nem reagált Debian alatt, mondván nem létező elem (WTF??). Szal azonnan töröltem is. Az a kombó amire én használtam volna, arra a Debian nem jó. ELhiszem hogy Debian + KDE vagy Gnome jól működik, csak olyan bloat-os rendszer nekem nem kell.
Írom mindezt úgy, hogy jelenleg a cégben csináltam egy Debian szervert, Asterisk-el, MariaDB-vel, ODBC-vel, WEBRTC-s eléréssel. Márcsak a CDR adatainak realtime átvitele van hátrea MariaDB-be. Erre még rá kell jönnöm. Erre jó a Debian, meg PHP, NginX (gondolom Apache-ra is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone X 64Gb akku 100%
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB