Hirdetés
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen azt nem néztem, hogy a htop a shared memory-t is beleszámolja, de a Conky többet mutat még így is. A polybar modulja meg végképp. Az 1,1GB memóriahasználatot mutat miközben a free -m 239MB-ot, tehát több, mint a free -m+shared+cache.
Igazából ez most úgy jött ki nálam, hogy megszüntetem a conky-t, és 1-2 dolgot ki akartam rakni a polybarra, többek között a a memória használatát is. No mindegy. Megnézem, hogy hogyan kell polybarra kirakni úgy egy értéket, hogy egy terminal parancsot futtatok. Mikor beállítottam magamnak a polybar-t a mostani kinézetre, akkor rémlett, hogy lehet ilyet. Ha igen, akkor majd a free .m parancs értéket iratom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB