Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen azt nem néztem, hogy a htop a shared memory-t is beleszámolja, de a Conky többet mutat még így is. A polybar modulja meg végképp. Az 1,1GB memóriahasználatot mutat miközben a free -m 239MB-ot, tehát több, mint a free -m+shared+cache.
Igazából ez most úgy jött ki nálam, hogy megszüntetem a conky-t, és 1-2 dolgot ki akartam rakni a polybarra, többek között a a memória használatát is. No mindegy. Megnézem, hogy hogyan kell polybarra kirakni úgy egy értéket, hogy egy terminal parancsot futtatok. Mikor beállítottam magamnak a polybar-t a mostani kinézetre, akkor rémlett, hogy lehet ilyet. Ha igen, akkor majd a free .m parancs értéket iratom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB