Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
-Digi mobil.
Azt használsz? Vagy mire jött ez a szál a témába? Engem annyiban érint, hogy kis Békés megyei falunkban mostanában állították fel a tornyukat. Nincs még beüzemelve. Jelenleg a helyi felhozatalból a legjobb egy helyi kis mikrós szolgáltató.
Mire lehet számítani, ha elkezdenek "szórni"? -
Siriusb
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ha valaki nagyon elszánt, bár Ubuntu után tanulni jobb a Debian...
Nos, itt jön be a választás szabadsága, és ez egyén ízlése, nekem nem fekszik a debian vonal. Múltkorjában pár hónapig debian-t használtam, de halálra untam magam, jött vissza az Arch.
... vegyük úgy, hogy ebben most igazad van!
Mivel nem vagy te sem mai csirke, biztos emlékszel arra a vicces táblára, amit árultak anno valami olyan tartalommal, hogy "1. pont: A főnöknek mindig igaza van. 2. pont: Ha még sincs igaza, az első pont lép életbe".
(anno engem innen elhajtottak, mikor nagyon kezdő voltam, azzal, hogy ez egy komoly disztró komoly népekkel itt a topikban....)
Velünk már nem tapasztalsz ilyet, mi indok nélkül elhajtunk. Esetleg pofára is mehet a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Napelem
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB