- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A klónokról nem tudok nyilatkozni.
Ahhoz képest azt emlegetve cikiztél! Ja és az Eltées Eleméreket is jegyeztem.

De az Arch-ban az a poén, hogy valóban nem DE-s felhasználóknak készült, hanem univerzális próbál lenni, hogy szerveren, meg minimalista konzolos, terminálos, WM-es felhasználáshoz is jó legyen. Persze felrakhatsz rá DE-t is, az kényelmesebb.
Potosan emiatt kezdtem átolvasni, mi a helyzet Arch topik terén, de azt szűrtem le, hogy eléggé égető lenne már egy WM-es topikot nyitni, mert gyakorlatilag a WM lényegét meg nem értve de büszkén és folyamatosan blogolja botladozásait ide átsértődött kollégátok.
Illetve azért kezdtem átnézegetni a hsz-eket, hogy lassan.......de ez csak régen volt Arch topik, fene se kíváncsi WM-es blogolásra. Még pár évet Eltées Elemérkedek inkább.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván ha pl. felteszed Archra a Cinmanót, akkor az hoz magával minden függőséget, dbus, X.org, mesa, login manager, témák, default alkalmazások, stb..
Jó esetben egy részét a függőségeknek, pár éve már próbáltam. Amúgy meg logikus, hogy felrak mindent, hogy működjön, amiket használni akarok, ha már az öreg desktop bírja. Nem szenvednék évekig WM-ekkel, csak azért, hogy áltassam magam, woooow nekem ez is megy, aztán telepakolom QT meg GTK mix-szel és szidom a fejlesztőket, hogy fapados WM-re miért nem csinálnak ezer témát!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval csinálj egy WM topikot, szerintem lesz aki hamar belakja, plusz a válaszaidból egész jó kis tudásbázis képződik lassan. (ill nem is lassan)
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BoB