- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
aki33
Az is fent volt asszem, de ami leírást találtam ott nem a qt5ct-t kellett beírni új environmentként, hanem gtk2-őt. De már mindegy. Lecseréltem a Notepadqq-t, VLC-t, qbittorrentet, Flacon-t, Xnview-t is már. Persze ezekkel együtt sok felesleges qt dependecies is lement. Máris kevesebb telepített csomagom lett

Notepadqq --> Sublime 3-as lett
Xnview --> feh számomra megfelelően beparaméterezve
qbittorrent --> transmission
Flacon --> split2flac (de ezt még nem próbáltam)
VLC --> mpv (ettől fostam, mert évekóta VLC-t használok, de ez az mpv még jobb is)vargalex
Nem tom, hogy a Transmission mennyi threadet képes használni, de alatta is 16MB/sec-el jöttek le most a filmek. Pont ugyanúgy, mint qbittorrent alatt. A gyorsaságot amúgy nem a letöltési sebességre értettem, hanem a használatra. Gyorsabban reagál a transmission. Mondjuk ez nem meglepő, mert eleve kevesebb erőforrással is beéri.
Egyébként meg nem mindegy, hogy böngészőt nyitok meg. 4GB-os notebookom van. A böngésző legyen bármelyik kicseszettűl zabálja a memóriát, míg a natív program nem. Így is sok fül van nekem megnyitva, nem kell még egy, ráadásul olyan funkcióra, amit az alap programmal is el lehet intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB