Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
igen, maga a rendszer tetszik mint mondtam, a problemaim 90 %-a notebook-specifikus
pl. nem mukodik a kijelzo fenyeroallitasa a hotkeyekkel (ki kellett raknom egy kulon widgetet amivel tudom valtoztatni),
a touchpad katasztrofalis, hiaba csinaltam meg a synapticos hackelgeteseket amik a wikiben vannak
nincs ugye sleep,
a wifi kvazi hasznalhatatlan
es akkor meg meg sem probaltam olyan 'bonyolult' dolgokat mint hang/videolejatszas, neadjisten jatek...
rpm-alapu disztrot nem akarok, szoval Fedora kilove
a Slackware-t imadom, de az is elegge "melos" pont mint az Arch, es most nincs idom szorakozni velea Chakra micsoda? hallottam mar rola, de igazabol nem tudom hovatenni... tudnal rola 1-2 mondatot mondani?
az Ubit sok dolog miatt nem szeretem (pedig anno teljesen jol indultak...), de az teny hogy out-of-the-box a leghasznalhatobb disztro jelenleg, mukodik minden telepites utan
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Macska topik
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB