- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Azért kérlek vegyél vissza magadból. Megpróbáltam segíteni, de te azt írtad, hogy Cinnamont telepítettél. Akkor mégis mit gondoljak? Amúgy meg tényleg ne telepíts Arch-ot ha nem vagy képes utánanézni mi az az AUR, főleg ha nem találod meg a KDE System Settings-ben az Input Device - Configure Layout szekciót. Ugyanazt csinálod, mikor azt mondtam hogy a /tmp az ramdisk, de szerinted nem mert te nem tudsz róla és akkor az biztos nem úgy van.
Szerk: AUR-ban fent a Firefox ESR és egy kattintással telepíthető yaourt vagy pacaur segítségével. Ami ugyebár egyébként is alap, de kérdem én, a legfrisseb rendszeren miért használna valaki egy régi Firefoxot mikor itt a legújabb. (Ismerem az ESR - t) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB