Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért csak a KDE-vel működik tökéletesen.
Szerintem még tökéletlenül is csak a KDE- vel működik. Bocs, de azt hitted, hogy én akkora barom vagyok, hogy a Cinnamonra akarom feltenni?
Attól még, hogy Te utálod a Mint- et, még nem kell azt gondolni, hogy aki azt használ, az csak idióta lehet!A Firefox ESR fent van az AUR-ban.
Leszedni sok helyről le lehet, inkább arra gondoltam, hogy itt sem telepíthető úgy, mint a normal FF, hanem bin- ből kell futtatni mondjuk! Amúgy még AUR nincs fenn.Amiket nem tudsz beállítani azt a KDE Control Centerben egy kattintással el lehet intézni.
Nem is b*szakodnék ezekkel, ha a CC- ben be lehetne ezeket állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Attól még, hogy Te utálod a Mint- et, még nem kell azt gondolni, hogy aki azt használ, az csak idióta lehet!
BoB