-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sobriety
tag
Login manager nem tudom, hogy előfeltétele-e Arch alatt a grafikus létnek, szerintem nem, de javítstok ki. Azon filozófia híve vagyok, hogy az X nem alapértelmezett felület, hanem ha épp kell, elindítom, így startx-szel szoktam operálni én.
Ablakkezelőből volt fent több, flux, open, black.Volt kérdés még a kulcsukról, mivel volt akadály, így kulcsfrissítés megtörént, azóta nincs, felmegy majdnem minden. Amik viszont nem, azok érdekelnének, hogy miért vannak kiesve a pixisből alapértelmezetten: ilyen az mplayer vagy az icewm. Nem jut eszembe, egy orosz fejlesztő szignatúrája a nem jó (frissítés után is). De alapvetően működik a csomagkezelés.
Nos, nem tudom mit rontok el. Leállítás sebessége nagyon vagány egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest