- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Sajnos anyagilag nem tudom megtenni, főleg 2-3 helyre az adataim teljes mentését. Van 3 külső vinyóm, de azokon főként zene és film van. Ami szabad hely van rajtuk oda szoktam backup másolatokat tenni a legfontosabb dolgokról.
De teljes op.rendszer mentésem még nem volt - bár 10-20 giga hely még akad majd valamelyiken neki.
Én úgy vagyok a KDE-vel, hogy most kellemes csalódás, de ha mégsem válik be akkor felhúzok majd egy LXDE-t is mellé és azzal akkor az Arch még pattogósabb lehet. De lehet majd csak akkor ha találok az Amarok és a Krusader helyére ugyanakkora tudású alternatívát. Most örülök, hogy azok is pattogósan dolgoznak, a nekik megfelelő felületen
Az Ubuntut pedig nem akarom szidni az egyre felhasználóbarátabbá válása miatt, mert ha anno nincs, akkor még nem használnék ma sem lehet Linuxot. Csak évekig az volt hű op.rendszerem
de kinőttem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

BoB