- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Sajnos anyagilag nem tudom megtenni, főleg 2-3 helyre az adataim teljes mentését. Van 3 külső vinyóm, de azokon főként zene és film van. Ami szabad hely van rajtuk oda szoktam backup másolatokat tenni a legfontosabb dolgokról.
De teljes op.rendszer mentésem még nem volt - bár 10-20 giga hely még akad majd valamelyiken neki.
Én úgy vagyok a KDE-vel, hogy most kellemes csalódás, de ha mégsem válik be akkor felhúzok majd egy LXDE-t is mellé és azzal akkor az Arch még pattogósabb lehet. De lehet majd csak akkor ha találok az Amarok és a Krusader helyére ugyanakkora tudású alternatívát. Most örülök, hogy azok is pattogósan dolgoznak, a nekik megfelelő felületen
Az Ubuntut pedig nem akarom szidni az egyre felhasználóbarátabbá válása miatt, mert ha anno nincs, akkor még nem használnék ma sem lehet Linuxot. Csak évekig az volt hű op.rendszerem
de kinőttem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Hardcore café
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Bomba ár! Acer Travelmate P414-51 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB