Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Sajnos anyagilag nem tudom megtenni, főleg 2-3 helyre az adataim teljes mentését. Van 3 külső vinyóm, de azokon főként zene és film van. Ami szabad hely van rajtuk oda szoktam backup másolatokat tenni a legfontosabb dolgokról.
De teljes op.rendszer mentésem még nem volt - bár 10-20 giga hely még akad majd valamelyiken neki.
Én úgy vagyok a KDE-vel, hogy most kellemes csalódás, de ha mégsem válik be akkor felhúzok majd egy LXDE-t is mellé és azzal akkor az Arch még pattogósabb lehet. De lehet majd csak akkor ha találok az Amarok és a Krusader helyére ugyanakkora tudású alternatívát. Most örülök, hogy azok is pattogósan dolgoznak, a nekik megfelelő felületen
Az Ubuntut pedig nem akarom szidni az egyre felhasználóbarátabbá válása miatt, mert ha anno nincs, akkor még nem használnék ma sem lehet Linuxot. Csak évekig az volt hű op.rendszerem
de kinőttem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB