Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ha egyszer belőtted, utána már tényleg csak az élvezet marad. Ezért felüdülés néha egy bug, nehogy elkényelmesedj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Backup != linux. Minden oprendszernél és adatoknál kötelező, szerintem. Én akkor kezdtem el erre figyelni, amikor másfél napi munkám szállt el. Azóta mentek, mint a kisangyal, fontos adatokat 2-3 helyre, fizikálisan is távol egymástól.
Egyébként a hiba, amiről regéltél, nekem olyannak tűnik, mint amikor nics swap és elfogy a rendszer lába alól a szabad RAM.
Lehet, hogy abban is, a lelkébe mászva meg lehetne piszkálni, hogy jobb legyen, de akkor meg már inkább az Arch, ha könyékig kell benne lenni. (Szerintem ebben a mondatban te is egyet értesz
)
Egyet bizony!
Mielőtt otthagytam az ubit, én is azt vettem észre, hogy egyre inkább "felhasználóbarátabb", tehát nem tudod a magad ízlésére alakítani, hanem kénytelen vagy azzal élni, amit eléd tesznek. (Ez a bajom (egyik) a gnomeshell-lel is. KDE-t meg ki nem állhatom, 1,5 óránál többet nem tűröm meg a gépen, amikor esélyt akarok neki adni, hogy megmutassa magát. Egyszer fent volt néhány hétig, de besokaltam, s most már ilyen alacsony az ingerköszöb. )
Sok jó élmény kívánok a rendszer használatához!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
BoB