-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Szépen belaktam a KDE-s Archomat, egy valamire nem találtam megoldást a neten. Az smb file másolás nagyon lassú. A könyvtár szerkezetet is percek alatt olvassa be. Már próbáltam az smb.conf módosítását de semmi eredmény. Valami ötlet?
-
whbear
senior tag
Megoldás KDE Notification Sound problémára:
1. Edit /etc/pulse/daemon.conf as root
2. Find
;flat-volumes = yes
3. Under it, type in the following (do not use a semi-colon) :
flat-volumes = no
4. Save the file.
5. In the terminal type in the following commands as your current user (not as root) :$ pulseaudio -k
$ pulseaudio --startUtána System Settings-Appl. and System Notifications- be lehet állítani a kívánt hangerőt.
-
whbear
senior tag
Esetleg erre valami?
Találkozott már valaki azzal, hogy a KDE Event Sound mindig 100%-ra ugrik fel magától mikor megszólal, hiába állítom be alacsonyabbra.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2552 üzenetére
Nekem a Krusader nem KDE környezetben nem másolt át könyvtárakat ha több szint volt alatta. Kézzel kijelölve sikerült neki. KDE alatt nincs vele gond. Nem lehet az, hogy nem túl jó GNOME alól használni? Eléggé KDE only alkalmazás.
-
whbear
senior tag
Találkozott már valaki azzal, hogy a KDE Event Sound mindig 100%-ra ugrik fel magától mikor megszólal, hiába állítom be alacsonyabbra.
-
whbear
senior tag
Újrahúztam az új Installerrel a rendszert. 32 bit KDE. Nagyon széttúrtam az előzőt és egyszerűbb volt így. Most az LTS kernelt választottam, nem mai gyerek a gép már. Sikerült az Infinality-t is feltenni. A fontok gyönyörűek lettek. QtCurve segítségével végre szép lett az egész KDE. A Sztereo Bluetooth működik a Pulseaudio felrakása után. Az idegesítő kattogás sincs jelen. A rendszer villámgyors. Jövő héten megy fel a 64 bites a munkára használt gépre is, de előtte kipróbálom, hogy a CUPS2.0 rendben működik-e.
Még egyszer köszönöm Istju és bob.zxr fórumtársaknak a segítséget! -
whbear
senior tag
A telepítés végén azt írta a Full KDE-t telepítőknek nem kell telepíteni a kiegészítő csomagokat amik első ránézésre GTK-s dolgok voltak. Ezt kihagytam. Esetleg ez lehet a baj. Mindegy, ma este megy fel GNOME 3-mal, mert KDE alól nem megy a sztereó Bluetooth. Telepítettem a Bluedevilt, SBC kodeket de csatlakozik, bont és utána soha többet. Kipróbálom milyen ez Arch alatt.
-
whbear
senior tag
Infinality key hozzáadása nem sikerül:
[root@vaio vaio]# pacman-key -r 962DDE58
gpg: connecting dirmngr at '/root/.gnupg/S.dirmngr' failed: IPC connect call failed
gpg: keyserver receive failed: No dirmngr
==> ERROR: Remote key not fetched correctly from keyserver./etc=pacman.conf repó hozzá van adva.
-
whbear
senior tag
És a legfontosabb:
Eddig minden Linux disztróval valami kattogás volt hallható amikor be van dugva a töltő és megérintem a billentyűzetet. Több éve küzdök ezzel, valamit enyhít az alsamixerben az auto mute kikapcsolása, de teljesen nem szünteti meg a jelenséget. Itt most akár engedélyezem, akár nem, nincs semmiféle kattogás.Valakinek ötlete a font megjelenítés javítására?
-
whbear
senior tag
Feltelepítettem az Archot KDE-vel az Istju ft. által ajánlott Evolution Installerrel. Az eredmény megdöbbentő! Sokkal gyorsabb mint az eddig próbált összes Arch alapú disztró, mint pl Antergos, Manjaro. Nem kicsit, vagy esetleg érzésre, hanem nagyságrendekkel. Ilyen gyors, azonnal ugró KDE-t még sohasem láttam.
Ami nem ment neki elsőre, de könnyen lehetett rajta segíteni:
- WiFi driver nem volt, de a /lib/firmware mappába bemásolva a ipw220-ibss.fw drivert már elindult. Érdekes, hogy a telepítő látta az adaptert, az Arch nem.
- WiFi jelszót nem jegyezte meg, de a beállításokba is beírva már megjegyzi.
- Bluetooth nem települt, Bluedevil telepítés és systemctl enable bluetooth után ez is ment.
- Yaourtot telepíteni kell
- Libreofficet telepíteni kell.
Kb. 10 perc és kifogástalanul működik.
Aki gondolkodik a tiszta Arch telepítésén, ne gondolkodjon tovább. Tegye fel ezzel az Installerrel és ezzel is tapasztalatot szerez a CLI telepítéshez.Esetleg nem lehet Arch-ra is feltenni az Infinality-t, mint a Fedorára? A fontok nem valami szépek.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2524 üzenetére
Kő kő kő
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2521 üzenetére
Ez itt pont azt írja hogy nem telepít semmit az AUR-ból, meg semmi mást csak tiszta Arch-ot.
Szerk: A GNOME Manjarót nyomod még? -
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2518 üzenetére
Az AUR-t? Biztos?
-
whbear
senior tag
A legújabb csak 64 bites van sajnos. De a telepített rendszer akkor is a legújabb lesz nem?
-
whbear
senior tag
Ebben már alapból a CUPS2 van? Az Intel Microcode is rendben van? Archbangot cserélném le mert hiányzik a KDE de ami nincs széttúrva és telirakva buggal. Antergost próbáltam de nem tetszik talán csak a pacmanXG ami egész jó, de nagy szükség nincs rá. Teljesen szét van túrva.
-
whbear
senior tag
Egyébként az elején én is tartottam ettől. De később szívesen próbáltam ki mást is és valóban az apt a leggyengébb. A pacman már jobb, azt a pár kapcsolót könnyű megjegyezni mert logikus, de ott a pamac vagy octopi. Az rpm sem bonyolult, főleg mert van yum és yumex. Az urpmi már többet kíván viszont többet is ad, ott van az rpmdrake. Őt szeretem a legjobban, de most nem használok Mandriva forkot. A zypper sem ördögtől való, kb fél óra alatt meg lehet tanulni. Szóval a csomagkezeléstől nem kell tartani és szerintem is az apt/deb világ a leggyengébb a synapticcal együtt, az ilyen olyan szoftverközpontokról meg ne is beszéljünk...
-
whbear
senior tag
válasz
_Dumber_ #2476 üzenetére
Most is Fedorás munkára. Otthoni gépen Archbang. Csak hogy ne legyen unalmas az élet
Uby: Nem vagyok barátságtalan, egyszer majd folytatjuk egy sör mellett, ok?
Meggyőzlek hogy hagyd azt a ****** Mintet a francba, pl. egy Arc alapú Manjaróval teljesen más az élet, még a nap is szebben süt
Én a Mint szürkeségét sohasem bírtam 2 napnál tovább. Gyere te is Archoskodni! Nem offolok mert Istju ft. eligazít teljesen jogosan!
-
whbear
senior tag
válasz
ubyegon2 #2473 üzenetére
Ne vitatkozzunk. Van olyan ramdisk amit te hozol létre és van olyan amit a rendszer hoz létre. Ezt a rendszer hozza létre a futás során ide kerülnek az ideiglenes fájlok. Ezt a rendszer hozza létre és tmpfs. Akkor ez nem egy ramdisk? Feltétlenül /ramdisknek kell hívni? Egyébként se az Arch, se a Fedora nem oda mountol, hanem a /run/media könyvtárba. Lehet hogy Ubuntut használsz, mert ott úgy van ahogy írod, de ez Arch topik...
Mindegy én abbahagyom az offot mert tudom hogy így van nálam, nálad lehet hogy nem így van. -
whbear
senior tag
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2442 üzenetére
Nekem nem kell hogy kiírja a tartalmat ezért a /tmp be irányítom a Chrome cachet így :
--disk-cache-dir=/tmp/cache ugye a /tmp az eleve egy ramdisk. -
whbear
senior tag
Üdvözlet ismét itt! Archbang user lettem ismét. Addig frissítgették a Fedorát, amíg teljesen lefeküdt. Elég volt belőle, már úgyis hiányzott az Arch és az Openbox. Teljesen más világ de jobban érzem most magam itt. (Remélem holnap is.)
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2327 üzenetére
Igen, beírja. Sajnos nem találtam meg hol lehetne ezt beállítani. Nálam is ugyanolyan jó mint Windowsos a Total Commander.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2313 üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem Te Krusadert használsz. Sikerült arra megoldást találnod, hogy mikor F7-tel új könyvtárat hozol létre akkor a szövegmezőbe automatikusan beírja az épp aktuálisan kijelölésen lévő könyvtár nevét mint ahogyan azt a Total Commander csinálja? Jó lenne mikor majdnem azonos nevű könyvtárakat kellene létrehozni csak pl. a végi sorszám változna.
-
whbear
senior tag
Ok, köszi te se haragudj reggel morcos voltam. Igazad van maradjunk a témánál.
Feltettem az Archbang - ot, kibányásztam még régebben a Manjaro /lib/firmware mappából az Intel WiFi firmware-t, be másoltam az Archbangnak és működik. Nagyon gyors, előre konfigurált Openbox, szerintem Manjaro és eredeti Arch közé félúton kiváló.
-
whbear
senior tag
Csak azért bátorkodtam mindezt leírni, mert mikor segítségre volt szükségem akkor bob.zxr, colomb2, decepticon ft és még sokan mások segítettek, te nem, viszont már másodszorra oltasz le. Elnézést az offért, ezennel befejeztem.
-
whbear
senior tag
Rendben. Egyébként te az életben is ilyen vagy? Biztos népszerű lehetsz... Ne vedd sértésnek, de itt rajtad kívül senki se osztja le a másikat. Itt ez addig amíg meg nem jelentél egy már már baráti társaság volt jó hangulattal. Hát ennek úgy látom vége van. Köszönöm szépen.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2301 üzenetére
Biztosan a Fedora 😁
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2254 üzenetére
Biztos szerver oldalon van valami leállás. Várj vele szerintem.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2249 üzenetére
Már feladtam Manjaro alatt. Mindent kipróbáltam. Kapcsolódik aztán szétkapcsol azonnal.
Feltettem pár kérdést Fedorás fórumban, tudom járnak ide Fedorások is, légyszi nézzétek meg hátha lenne rá megoldás.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2247 üzenetére
Ez egy Advance Acoustic Bluetooth adapter, semmit nem lehet állítani rajta, közvetlenül az erősítőbe kell dugni, power neki és kész. Füles ment nekem is de csak KDE és Gnome3 alól. Igazából rájöttem, hogy a KDE nagyon jó és nem értem miért utáltam eddig ennyire. Ha nincs telitömve akkor gyors és 0-4 %processzor terhelés ami ugyanannyi mint az Openbox és töredéke a Gnome 3-nak. Alig megy a ventilátor és nagyon jó az akku időm is.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2245 üzenetére
Haha ☺Igazából a Manjaro tetszene a legjobban és a yaourt mint csomagkezelő, de a sztereó Bluetooth sehogy sem jön össze. Ha ezt sikerülne stabilan működésre bírni akkor azonnal jönnék vissza Manjaro KDE - re, mert az új pre11 nagyon tetszik. Az a vicc, hogy még OpenMandriva alatt is megy a Bluetooth.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2183 üzenetére
Akkor nekem szerencsém van az Intel chipsetes lapommal.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2179 üzenetére
Mi az a dpm?
Nekem az openSUSE omlott össze az első frissítés után. Fedorát kb 2 hete használok, ma is szinte egész nap ment. Web, zene sztereó Bluetooth - on, frissítettem is, hibernáltam kétszer, office - ból nyomtattam, stb. Mondjuk elég lassan bootol de utána atom stabil nálam. Ezek az én tapasztalataim, de megeshet az is, hogy visszatérek a Manjarohoz egyszer. Az tetszik még a Fedoraban, hogy wine alól megy az az alkatrész rendelő wines programom, ami se Ubi, se Debian, se Manjaro alatt nem ment, azaz 1.41 - el véletlenszerűen. Itt simán wine fel aztán működik ootb. Mint a sztereó Bluetooth is. -
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2177 üzenetére
Miért hagytad el a Fedorát? A Fedy-vel mindent egy kattintással be tudtam állítani, repok, Infinality, selinux, a yum pedig eddig nagyon bejön. Megy a sztereó Bluetooth alapból.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2174 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy válik be, majd írj róla. Ha pozitív a tapasztalat akkor én is megpróbálom, igaz már Fedorán vagyok.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2172 üzenetére
Mit csinál ez a preload?
-
whbear
senior tag
Aki Fedorával barátkozik és nem ismerné találtam egy rendszer konfiguráló programot.
[link] Fedy a neve.
Kipróbáltam és nekem minden funkciója hibátlanul működött. Immáron maradok is a Fedoránál, működik a sztereo bluetooth, minden hardware, stb..
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2096 üzenetére
Köszi a linket, hasznos! Most a Cinnamonban azonban megtalálása amit eddig kitartóan kerestem.
N0zer0:
Keményebb legény vagyok én annál, minthogy kifogjon rajtam az i3
-
whbear
senior tag
válasz
Blum1866_2 #2093 üzenetére
Mivel jobb ez az i3 mint például az Openbox? Fel lehet tenni Manjaróra?
-
whbear
senior tag
válasz
Siriusb #2082 üzenetére
Tulajdonképp igazad van, nem fapados. Kicsit el vagyok kényelmesedve és mivel Windowson nevelkedtem a kezdetek óta, a 3-mas szériától a Win7-ig a teljes NT vonalon át. A Windows 8 miatt váltottam teljesen Linuxra, igaz foglalkozom Linuxszal 97-98 óta. Ezért valami hasonló kezelési módot keresek, amit talán a Cinnamon nyújt, sőt sokkal többet is és persze a Linux rugalmasságát. Ez a nagyszerű a Linuxban, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő összeállítást. Nekem most a Manjaro + Cinnamon nyújtja azt, hogy örömmel dolgozom rajta, nem azon gondolkodom hogy na, milyen másik asztali környezetet kellene feltenni, kipróbálni. Mert az Arch alap az régebb óta etalon. Nekem ez jön be, Neked amit szívesen használsz és ez így van jól. Olyan jó a Linuxod amit használsz, amennyire értesz hozzá szerintem
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2080 üzenetére
Szerintem a Cinnamon az egy használható Gnome3. A Mate az a Gnome2 fork. Érdemes tenni vele egy próbát. Igazad lehet, mindig visszatérek a Manjarohoz én is. Munkára is elég stabil. Ma az otthoni gépre megy majd fel az Antergos Cinnamon. Az is tetszik csak talán erőforrás igényesebb.
Siriusb:
Openboxot használtam az utóbbi pár hónapban, már könnyen telepítem. Az elején nézegettem a konfig fájlokat kész distrókban. Már van egy bekakott rendszerhez való konfigom. Viszont munkára is használom a gépet és oda bizony nekem az Openbox túl fapados, amennyivel egyszerűbb annyival időigényesebb kezelni. A Gnome3 pedig mintha nem embernek lenne tervezve. A KDE valami miatt elveszi a kedvem a Linuxtól. 2 napnál többet sohasem bírtam vele.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2073 üzenetére
Nekem nem tetszik az xfce. Túl akadozós több gépen is. A cinnamon hasonló de gördülékenyebb és szebb szerintem. Kipróbáltam az összes Manjarót és most a cinnamon megy vissza, együtt töltök vele egy hétvégét. Na nem úgy
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2069 üzenetére
Manjaro Gnome megvan még?
-
whbear
senior tag
Mit használsz?
Visszatértem az RPM - es kirándulásról. OpenSUSE és Fedora volt a tesztalany. OpenSUSE teljesen felejtős, egy összetákolt romhalmaz, Fedora használható de hiányzott az Arch feeling. Visszatértem a Manjarohoz cinnamon desktoppal. Nekem az Openbox túl fapados, KDE egy bughalmaz, Gnome - t nem tudtam megszokni pedig heteken át erőszakoltam magam. -
whbear
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, el is ment a kedvem az openSUSE telepítéstől.
-
whbear
senior tag
OpenSUSE - val van valakinek tapasztalata? Gondoltam tennék egy próbát, persze nem a Manjaro Openbox helyett, csak kis kirándulásképpen.
-
whbear
senior tag
Hónapok óta nem tudtam dönteni melyik asztali környezetet használjam (az, hogy Arch alapú legyen már régebben eldőlt véglegesen, de a tiszta Arch - hoz még nincs elég bátorságom) ezért tettem fel az Openbox mellé a gnome-t és a KDE - t. Most így használom mikor melyikhez van kedvem. Azt már most látom hogy a stock Gnome és a KDE sokkal tisztább, bug mentesebb és kevesebb erőforrást használ. Nem is tudom miért nyúlnak hozzá a distrókban. Pl. a mostani eredeti KDE Manjaron sokkal nagyobb élmény és sokkal szebb, gördülékenyebb mint a Manjaro KDE Edition. Ez persze egyéni vélemény.
-
whbear
senior tag
Feltettem a KDE - t is. Ott meg nem volt network manager icon. Kapcsolódott rendesen, gondolom az Openboxból vette át a konfigot, de az óra mellett nem volt ikon és hozzá sem lehetett adni a system tray - hez. AUR - ból telepítettem a kdeplasma-network-managert, így működik de nem hiszem hogy ezt az AUR - ból kell telepíteni, mivel alapból benne szokott lenni a KDE distrókban.
-
whbear
senior tag
Felment a Gnome, de nem nyílik meg a control center. Terminálból sem... Valakinek ötlete?
-
whbear
senior tag
Köszönöm Uraim, este megy fel a Gnome.
-
whbear
senior tag
Manjaro Openbox van a gépen. Szeretném a Gnome - t feltenni. Csak egyszerűen # pacman -S gnome gnome-extras vagy van még valami más is. Az Openbox login képernyőn lesz lehetőség kiválasztani a gnome-t?
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1939 üzenetére
Szia!
Krusader helyett GTK-s környezetben nem lenne jobb választás a Double Commander gtk? Lehet, hogy csak az én mániám hogy ne keverjük a GTK és QT dolgokat? Azóta van így, mióta kipróbáltam a KaOS - t. Érdemes megnézni, átértékeli az ember a KDE - t. -
whbear
senior tag
válasz
ubyegon2 #1890 üzenetére
Nem is az, hogy unalmas, de az Ubuntu alapú rendszer már már olyan mint egy Windows. Hiányzik a lelke. Vagy inkább a KISS filozófia.. Egy a lényeg, csak akkor kapcsolom be szívesen a gépet, ha Arch szíve van. Ezt én sem tudom miért van..
Decepticon :
Sikerült az upgrade, ma tesztelem a rendszert, eddig nagyon bejön. Féltem hogy lassú lesz, de nem. Szép az egész megjelenés, a betűk, weblapok. YouTube sem szaggat mint például az Xfce-nél. Ott 7-8% az alapjárati CPU, itt 15-18%, biztos jobban eszi majd az akkut.. -
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1882 üzenetére
Köszi köszi sikerült!
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1879 üzenetére
Sehogy. Elakad bootolás közben. Visszatettem a 0.8.9 - et és azt fogom updatelni ha megvan hogy lehet mert egyelőre nem megy mert valami file conflict és kiszáll a pacman. Így csinálom :
sudo pacman - Syy
sudo pacman - Suu
feltesz pár kérdést hogy cseréljen, írom Y, aztán az utolsónál megáll és nem indul az update. -
whbear
senior tag
Elegem lett a Bluetooth szenvedéssel, feltettem egy Linux Mintet. Ott működik.. De szerintetek meddig bírtam azt az unalmas rendszert? 5 percig. Annyira hiányzott az Arch feeling.. Most megy fel a Manjaro GNOME 0.8.10 RC1. És már boldogabb vagyok ☺
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1844 üzenetére
Régebben menekültem a gnome 3-tól, de most valahogy egyre jobban tetszik. Antergoson nagyon lassú volt, teszek egy próbát a Manjaro Gnome-al.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1826 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, de nekem Openboxon továbbra sem megy. Kipróbálom a Gnome shellt is, hátha sikerem lesz. Egyébként hogy működik a Gnome manjaron? -
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1808 üzenetére
Igen érdekel! Milyen rendszer és melyik csomagokat raktad fel? Egyéb konfig?
-
whbear
senior tag
válasz
joecontra #1784 üzenetére
Lehet, hogy tovább kellett volna faragni a rendszert, de a Gnome majdnem tökéletes, viszont a wine beállítása nem ment, az a win32 progi ami mindennel megy itt nem. Cinnamon nagyon lassú, Openbox gyors de a Chromium, Opera, Firefox is valami miatt gyalázatosan lassú és darabos. Mindent feltettem többször is, de ugyanaz. Xfce kinézete olyan mint egy 3.1-es windows. Azért 2014 van mostanában... A Mate nekem nem jött be. Lehet hogy a Manjarot kerestem bennük. Most Manjaro Openbox van a notin, minden megy rajta, kivéve a sztereo bluetooth fülessel. Már a fényerő is és a kattogó hang is megoldva. Szép és gyors. A munkagépen Manjaro Xfce van, olyan mint a svájcibicska, minden működik rajta.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1780 üzenetére
Visszatérés közben Manjaro Xfce-re... Meguntam az Antergos ilyen olyan kínjait, a csupasz Arch-hoz meg nem vagyok elég tanult.
Sztereó Bluetooth sikerült már valakinek? Mert én több éjszakát eltöltöttem vele de semmi eredmény.
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1778 üzenetére
Én is így gondolom, köszönöm a megerősítést.
-
whbear
senior tag
Szerintem is Antergos való az átmeneti állapot esetére ☺Ma sikerült felhergelni a nyomtatót Antergos Openboxra. Én teljesen bekattantam az Openboxra. Gyors, jól konfigurálható, szép, egyszerű és nagyszerű. Manjaro után Archbang, majd Antergos OB.
Más :
Érdemes 2 GB RAM és Intel Atom 1.66 kétmagos mini - ITX gépre 64 bitest tenni? Hozna valami pluszt vagy csak pusztítaná az erőforrásokat feleslegesen? -
whbear
senior tag
Van egy alkatrész rendelő programom ami csak 1.4.1 wine-al indul el. Újabbal eggyel sem. Playonlinux segítségével váltom a wine verziót. Találkoztatok már ilyesmivel?
-
whbear
senior tag
Köszönöm, akkor ma este megy fel a 64 bites verzió. Kipróbáltam az összes Manjarót, Antergost, Archbangot. Csak az én mániám, hogy mindig az Openboxnál kötök ki? Ha más van fent akkor hiányzik a feeling. Tiszta mazochizmus.
-
whbear
senior tag
Szükségem van wine - ra sajnos. Inkább tegyem 32 bites rendszerre vagy van lehetőség valahogy a 64 bitesre is feltenni? A Windows alkalmazás 32 bites. Ha sikerülne feltenni 64 bitre, nem válna instabillá a rendszer a 32 bites csomagok miatt? Neptune 64 bit alatt simán feltelepült, de Arch alá nem sikerült, pedig a Playonlinux ott van a 64 bites repóban, de a függősége a wine nincs ott. Esetleg valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest