Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Nagyon sokáig csak pekwm-et használtam, bmpanel2 -vel kombinálva. Abszolút lightweight, de teljesen testreszabható, imádom a mai napig. Háttérképnek segédprogi szükséges én feh -et használtam . A .pekwm mappában van többek között keyconfig, autostart és menuconfig lehetőség. Nem kellenek a config fájlok használatához guru ismeretek, egyszerűen testreszabható. Nekem régi nagy szerelmem, memória fogyasztása openbox szerű, talán 1-2 megával eszik csak többet, ellenben a tudása nagyságrendekkel nagyobb. Ha esetleg segítség kell hozzá, keress bátran.
Ez a wm a mai napig telepítve van nekem, annyira jól testreszabható, hogy panel nélkül is teljesen használható lenne. Tulajdonképpen a pekwmnek köszönhetem, hogy kedvet kaptam újabban tillingezni. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Byintek Love U14 Projektor
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB