- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Én awesome wm-et használok, de ez nem jelent semmit, Számomra (még) ez a legjobb, első tilling ablakkezelő amit el is kezdtem használni azóta is ez van. Más max próba szintjéig jutott, túlságosan belaktam már ezt így nehéz lenne váltanom (ha kéne). Van egy csomó, nézz meg őket aztán ami tetszik azt próbáld ki. [link] (awesome, dwm, i3, monsterwm, xmonad talán ezek elterjedtebbek amikhez több infót találhatsz neten)
(#2580) Siriusb: Nem mondtam hogy rossz, kezdetektől azt használtam.
Váltottam még háttérképet is a nagy változtatások közepette.
-
Istju
senior tag
Nagyon sokáig csak pekwm-et használtam, bmpanel2 -vel kombinálva. Abszolút lightweight, de teljesen testreszabható, imádom a mai napig. Háttérképnek segédprogi szükséges én feh -et használtam . A .pekwm mappában van többek között keyconfig, autostart és menuconfig lehetőség. Nem kellenek a config fájlok használatához guru ismeretek, egyszerűen testreszabható. Nekem régi nagy szerelmem, memória fogyasztása openbox szerű, talán 1-2 megával eszik csak többet, ellenben a tudása nagyságrendekkel nagyobb. Ha esetleg segítség kell hozzá, keress bátran.
Ez a wm a mai napig telepítve van nekem, annyira jól testreszabható, hogy panel nélkül is teljesen használható lenne. Tulajdonképpen a pekwmnek köszönhetem, hogy kedvet kaptam újabban tillingezni. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest