Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenongreen
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Elég kezdő vagyok, egy jó fél éve telepítettem Manjaro KDE Plasmát. Több meghajtóm is van a gepemben, külön helyen filmek, képek, zene stb. Külön letöltések, torrent stb... sok progit telepítettem, mindent beállítgattam. Egész jó minden. De most alaplapot és procit cseréltem, és megkukult. Grub se volt. Kertem telefonomról MI segítséget (szoktam), és volt is rgy live pendrive-om (mert előre csináltam regebben), es az MI segítségével vissza lett elvileg állítva a GRUB, eztán már BIOS is felismerte, bootolt, de aztán fekete képernyő es valami hibaúzenet, hogy nem tud elindulni. Irjam be admin jrlszót. Beírtam, de nem fogadta el. Nem értem miért. És innen semmit nem tudok kezdeni vele. Az MI meg kiidegelt
szóval eljöttem melózni, es itt írok nektek, hatha valaki szájbarágósan el tudja mondani pontosan hogyan és mit is kéne csinálnom.Csatolok egy fotót.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dell notebook topic
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Diablo IV
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval eljöttem melózni, es itt írok nektek, hatha valaki szájbarágósan el tudja mondani pontosan hogyan és mit is kéne csinálnom.
BoB