Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
growler
üzenetére
Anno körbejártam az SSD/Trimmelés/Linux témát, amikor megvettem az első SSD-met (SATA). Én azt szűrtem ki, hogy vagy
discardazfstab-ba, vagysystemd service. Ez disztrónként változik, ki melyiket preferálja. Az tény, hogy Arch-on tényleg rád van bízva, hogy melyiket választod.
Aztán van olyan is, hogy atrimmparancs az SATA szabvány. Az NVME/PCIE szabványhoz meg adiscard(online/realtime trimmelés) áll közelebb.
Ezt a témát lenne jó körbe járni, mert már nekem is vannak M.2 SATA/NVME SSD-im is.
Szóval jó témát vetettél fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB