Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Srácok, a tanácsotokat kérném. A rendszer egy LVM on LUKS SSD-n van, amit szeretnék egy másik SSD-re átmásolni(!) (ugyanebben a felállásban), hogy átmenetileg a régi SSD biztonsági másolatként funkcionáljon. LVM-ről annyit tudok, hogy legutóbbi költözésnél a wiki alapján megcsináltam.
Hogyan kellene ezt lezongorázni?Avagy, mivel platformváltás is lesz, azaz kirántom az Intelt a rendszer segge alól és Ryzen-t kap, jobban járnék egy friss telepítéssel? A bánat tudja, miket hekkeltem az elmúlt években, s elborzaszt a gondolat, hogy minden problémával újra foglalkozni kell, ha felmerül. Viszont ha a másik oldalról nézem, az új hardver miatt lehet egy tiszta rendszerrel járnék jobban, mert ki emlékszik már rá, a régi hardver miatt miket piszkáltam (mert biztos, hogy volt ilyen)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hogyan kellene ezt lezongorázni?
BoB