Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Üdv újra itt.
Megint Arch-al próbálkozok. Azaz nem is próbálkozok mert megy is szépen. Még szebben is mint anno mikor használtam. Most pl a gwhere simán települt és még a kinézetben is illeszkedik a rendszerhez
épp csak nem magyar a menüje - ez nem tudom melyik nyelvi csomag feladata lenne, de max így marad.
Nekem az ubuntu 13.04 -> 13.10 frissítés után jött elő az hogy hiába állítottam bármit mindig elaludt a gép a fedél lecsukásakor, na ott azt mondtam akkor ennyi volt - megint.
Itt viszont szépen működik ahogy kell - helyette vannak más bugok, de nem annyira idegesítőek mint az hogy filmet tv-re kötve nem tudok nézni mert ha lehajtom elalszik , ha nem hajtom le akkor meg zavar a kijelző fénye.Na majd a bugjaimmal jövök ha idővel nem találok rá valami leírást, most mindenesetre élvezem hogy megint Arch-ot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- Revolut
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
épp csak nem magyar a menüje - ez nem tudom melyik nyelvi csomag feladata lenne, de max így marad.
BoB