Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Aki már most 5.11-es kernelt használna Archon (egyelőre a Testing tárolóban van csak), Ryzen APU-val, annak előre szólok, hogy a kernel kiírja, hogy:
amdgpu: Unsupported power profile mode 0 on RENOIR
Természetesen ez csak egy üzenet, amit kiír, semmilyen rendellenességet nem okoz. Valószínű először rossz energiagazdálkodási profilra akarja belőni az integrált AMD GPU-t, majd ezt sikerrel korrigálja magától.
Csak azért szólok, mert elsőre én is megijedtem, hogy itt valami baj van, hiszen én display manager híján a konzolon jelentkezek be, és kiírta ezt a sort, de a bejelentkezés és a grafikus felület töltése simán ment, nem tapasztalok semmilyen rendellenességet nem okoz, sem szöveges módban, se grafikus módban, sem 2D-s, sem 3D-s alkalmazások alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB