- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ha rossz lenne, akkor a Sway induláskor piros figyelmeztetősávval felhívja rá a figyelmet, hogy melyik sorban van hiba
Ebben az esetben mindkét verziót elfogadta, ezért is kérdeztem rá inkább.
(tudom akkor kb mindegy de érted...) 
De nálad nem négy alszabály van 1 eszközre, hanem 1 főszabály 4 eszközre, a Logitech billentyűzetre, meg a *-ra, ami bármely eszközt jelent, az megint más, hogy ez a 4 beállított eszköz ugyanarra fog vonatkozni.
Direkt így állítottam be mivel csak egy billentyűzetet használok, viszont most látva az input-odat inkább visszaraktam a régi bejegyzést kiegészítve a keyboard azonosítóval.

Köszi a ThinkPad-es bejegyezést is. Karácsonyra szeretnék egy Wireless Lenovo ThinkPad TrackPoint Keyboard-ot
így egy része (kivéve talán az identifier) még hasznos is lehet.
De ha mér szóba jött a ThinkPad: nálad működik trackpoint-al a scroll-ozás?
MásSD kártya mentésre az alábbi dd parancsot használom: (tökéletesen működik)
dd bs=4M if=/path/path.img of=/dev/sdX conv=fsync status=progressAz lenne a kérdésem, hogy SSD-re is alkalmazhatom ebben a formában, vagy ott érdemes inkább kisebb sector méretet megadni, illetve egyéb paraméterekkel is ellátni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(tudom akkor kb mindegy de érted...) 
így egy része (kivéve talán az identifier) még hasznos is lehet.
BoB