Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Ja, akkor jó. Amúgy a modern progiknak nem kell az fc-cache, anélkül is le kéne kövessék a fontváltozásokat, az fc-cache inkább legacy X-es alkalmazásoknak kell. Fura, hogy a Termite-nak szüksége volt rá. De nem baj, mert legalább akkor már ezt is kitapasztaltad. Ha már mindenre így rájöttél, akkor nagyon kézre fog állni a Wayland és a Sway is. Én most kísérletképpen az új gépre Artix-ot tettem X.org + Openboxszal, az Arch + Wayland + Sway helyett, de már hiányzik az Arch és a Sway is.Ja, akkor jó. Amúgy a modern progiknak nem kell az fc-cache, anélkül is le kéne kövessék a fontváltozásokat, az fc-cache inkább legacy X-es alkalmazásoknak kell. Fura, hogy a Termite-nak szüksége volt rá. De nem baj, mert legalább akkor már ezt is kitapasztaltad. Ha már mindenre így rájöttél, akkor nagyon kézre fog állni a Wayland és a Sway is. Én most kísérletképpen az új gépre Artix-ot tettem X.org + Openboxszal, az Arch + Wayland + Sway helyett, de már hiányzik az Arch és a Sway is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB