Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Köszi a clipman tippet!

Viszont történt ma egy érdekes dolog. Reggel az install SD kártyára történt az alábbi (hivatalos) guide alapján. Nincs is vele semmi gond, tökéletesen működik.
Viszont délután kotortam egy tartalék SSD-t (amihez van kábelem) és gondoltam felrakom inkább arra (azért mégiscsak gyorsabb mint a kártya) DE! valami oknál fogva egyszerűen nem értelmezi amit a /boot/config.txt -be írok. Így vc4 híján nincs sway (se overscan se semmi)
Legalább 4 guide alapján végigmentem mindenen de mindig ugyanaz, nem értelmezi a boot partíción lévő config fájl tartalmát.
Mindössze annyi különbség van az SD és az SSD install között, hogy SSD-nél átírom /boot/config.txt -ben a root elérést sda1 -re. (tudom a PARTUUID elegánsabb de így átmenetileg gyorsabb és működik) illetve fstab-ban #-elem az SD -t. Ezt még mountolt állapotban csinálom mc edit-tel, csak utána csatolom le és úgy megy a PI-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- MÁV topic
- Sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB