- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Köszi a clipman tippet!

Viszont történt ma egy érdekes dolog. Reggel az install SD kártyára történt az alábbi (hivatalos) guide alapján. Nincs is vele semmi gond, tökéletesen működik.
Viszont délután kotortam egy tartalék SSD-t (amihez van kábelem) és gondoltam felrakom inkább arra (azért mégiscsak gyorsabb mint a kártya) DE! valami oknál fogva egyszerűen nem értelmezi amit a /boot/config.txt -be írok. Így vc4 híján nincs sway (se overscan se semmi)
Legalább 4 guide alapján végigmentem mindenen de mindig ugyanaz, nem értelmezi a boot partíción lévő config fájl tartalmát.
Mindössze annyi különbség van az SD és az SSD install között, hogy SSD-nél átírom /boot/config.txt -ben a root elérést sda1 -re. (tudom a PARTUUID elegánsabb de így átmenetileg gyorsabb és működik) illetve fstab-ban #-elem az SD -t. Ezt még mountolt állapotban csinálom mc edit-tel, csak utána csatolom le és úgy megy a PI-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

BoB