- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
Laszlo733
üzenetére
+ (#6862) Frawly
Köszönöm a válaszokat. Ami a méretet érinti, a 100MB-ból 9,3MB maradt a GRUB telepítése után.
Kézzel telepítek (kell a gyakorlás), a particionálást még a cfdisk-kel csinálom (később jöhet az fdisk is, most nem akartam reszkírozni, hogy elcseszem).
Így is volt valamilyen hiba, csak a Win indult (nem volt GRUB), de még a BIOS-ba sem tudtam belépni (csak egy fehér kurzor fogadott). Ha kivettem a HDD-t, akkor jól működött minden, ha vissza tettem, akkor ismét rossz volt.
Kis pihenő után sikerült elindítani ismét a telepítőt, így a chroot-tal újra felraktam a GRUB-ot és jó lett. Most már folytathatom a telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB