- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Itt van a vimrc konfigom, de neked csak az első néhány sor kell (sorszámozás, sortörés, tört sor görgetése, automatikus parancskiegészítés, 24 bites színmélység, színtéma), a többi map, meg let részt még nem ajánlom, nagy részüket én se használom, a let rész meg csak azért van, ha oldalsáv nézetben fájltallózást nyitok meg vim-ben, annak a vizuális megjelenítését olvashatóbbá tegye, de ezt a feature-t is rettenet ritkán használom.
Elindulásnak a vimtutor parancsot ajánlom, meg ezt a netes játékot. Amíg megszokod a módokat, meg a szövegben mozgást.
Mikor én próbálkoztam először vim-mel, akkor elkövettem azt a hibát, hogy próbáltam annyira szénné konfigolni, hogy lényegében úgy működött, mintha csak egy normál szövegszerkesztő lett volna, működött az egér, kurzormozgató billentyűkkel navigáltam, nem kellett módot váltani, stb.. Na, ezt nem szabad, mert egyrészt így soha nem tanulja meg az ember, meg így pont az értelme, legjobb oldala veszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- League of Legends
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB