Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Köszi, meg is csináltam a mark-okat. Azt hittem ' jel csak szimplán szintaktika, és nem kell lenyomni, viszont akkor így már értem hogy a-tól z-ig lehet bekonfigolni, meg számokkal. Stringekkel már nem lehet a manual szerint is. Így beállítottam minden fontos mappát magamnak, sőt akkor már az mtp-t is megnéztem a mobil miatt, úgyhogy gvfs-mtp ment is a lecsóba, és lett hozzá jmtpfs.
Miért lenne nekem kényelmetlen? Eleve a zömmel billkezelés se gond, hisz Openbox-nál is egész sokszor használtam (legalábbis egy XFCE-hez képest), a terminált elég sokszor használom. Amióta Bspwm-et használok, azóta meg kifejezetten billentyűzöm (kivéve a home office miatti windows-ra rdp-zést, bár azt kell hogy mondjam, hogy a programindításokat ott is a Keypirinha-val végzem, ami kvázi egy rofi klón, csak Winre).
Szal a vifm ez miatt nem lenne kényelmetlen. Ok, hogy bizonyos billeket testreszabtam (f2 az átnevezésre kiterjesztéssel, vagy a space a kijelölés és lefelé ugrás), de pl a törlésre már nem f8-at használok, mint mindenhol, hanem a dd-t és DD-t, mert az kényelmesebb, mint ahogy a csoportos kijelöllésre is tök kénylemes nekem a =.kiterjesztés. Sőt! Azt kifejezetten szeretem, hogy a jobbra és balra gombokkal lehet belépni a könyvtárba, vagy kilépni, vagy épp futtatni az adott filet attól függően, hogyy mi a kiterjesztése. Ez is sokkal jobb megoldás nekem, mint az enter-t nyomogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB