-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
jimmy399 #6541 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem pure Arch van asztali felület nélkül, csak agy sima ablakkezelő van, de semmilyen állítás nem kellett, hogy a fedél lecsukásakor kikapcsolja a kijelzőt. Igazság szerint már a lecsukás előtt 1cm-el kikapcsolja. A lidswitch funkció azért van neked ignore-on, mert a LightDM-et használva notebook esertén így lehet megoldani, hogy a fedél lecsukásakor zárolja a notebookot. Ezt onnan tudom, hogy volt időszak, mikor LightDM-et használtam (amit az XFCE4 is használ alapból a bejelentkezésehez), és ekkor a lidswitch és egy handler script futtatásával volt megoldható a fedél lecsukásakori linux zárolása, de maga a kihjelző kikapcsolása automatikusan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Suzuki topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple iPhone 17 - alap
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest