Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
BoB
4 év IT-ban eléggé réginek számít már. Legalábbis mint technológia.
Amúgy ha jól tudom a screenfetch sem idősebb 5-6 évnél, vagyis minimális "előnye" van csak.Frawly
Azt a videót én is láttam. Én sem értem, hog miért bloat, mikor egy config file-al gyönyörűen szabályozható, hogy mit jelenítsen meg, és milyen formában. Érthetetlen, hogy neki bloat-nak számít az, hogy sok információt képes megjeleníteni, ha AKARJA az ember. Amúgy ha jól rmélik néztem is akkor a commenteket, és eléggé ki is osztják az ürgét, hogy a neofetch azt jelenít meg amit akar, használja a config file-t mielőtt hülyeségeket állít
F34RMi az hogy sok felesleges infót jelenít meg? Azt jelenít meg amit a felhasználó akar. Ha csak egy sor-t szeretne ami mondjuk csak az Uptime-ot mutatja, akkor csak azt mutatja. Ez mitől bloat? Most már ott tartunk, hogy ha sok információt képes megjeleníteni egy program a felhasználó kérésére, és nem ráerőszakolva a userre, az már bloat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest