Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
BoB
4 év IT-ban eléggé réginek számít már. Legalábbis mint technológia.
Amúgy ha jól tudom a screenfetch sem idősebb 5-6 évnél, vagyis minimális "előnye" van csak.Frawly
Azt a videót én is láttam. Én sem értem, hog miért bloat, mikor egy config file-al gyönyörűen szabályozható, hogy mit jelenítsen meg, és milyen formában. Érthetetlen, hogy neki bloat-nak számít az, hogy sok információt képes megjeleníteni, ha AKARJA az ember. Amúgy ha jól rmélik néztem is akkor a commenteket, és eléggé ki is osztják az ürgét, hogy a neofetch azt jelenít meg amit akar, használja a config file-t mielőtt hülyeségeket állít
F34RMi az hogy sok felesleges infót jelenít meg? Azt jelenít meg amit a felhasználó akar. Ha csak egy sor-t szeretne ami mondjuk csak az Uptime-ot mutatja, akkor csak azt mutatja. Ez mitől bloat? Most már ott tartunk, hogy ha sok információt képes megjeleníteni egy program a felhasználó kérésére, és nem ráerőszakolva a userre, az már bloat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest